Zadovoljna.si
Kate Middleton

Novice

Neverjetno, kako malo Kate poje v enem dnevu!

Z. T.
02. 07. 2011 21.29
25

Tisti, ki so blizu vojvodinje Catherine, so menda že zelo zaskrbljeni za njeno zdravje, saj je že pred poroko s princem Williamom močno shujšala, dva meseca po velikem dogodku pa je videti iz dneva v dan bolj vitka. Boleha za anoreksijo?

Kate Middleton je obsedena s hujšanjem, drži se stroge diete in pridno trenira, poroča britanski tednik Star. Kot pišejo, vojvodinja Cambridgea ne posluša nikogar in tako je njen jedilnik prav zastrašujoč. Za zajtrk si privošči kuhana jajca, za kosilo borovnice ter za večerjo juho. Ob tem pa skoraj vsak dan telovadi vsaj dve uri.

''William ne ve več, kaj naj stori. Že njegova mama, Lady Diana, je trpela zaradi bulimije, zato se dobro zaveda tveganja in poskuša Kate pomagati. Ne želi je vznemirjati, zato ji ves čas govori, kako je lepa in da je ponosen nanjo,'' naj bi reviji zaupal neimenovani vir.

Kot so sicer poročali mediji, je Kate na dan poroke z Williamov tehtala komaj 55 kilogramov, visoka pa je kar 178 centimetrov. Takrat je prevladovalo prepričanje, da je shujšala zaradi velikega pritiska.

Williama skrbi za zdravje njegove žene.
Williama skrbi za zdravje njegove žene.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493