Zadovoljna.si
Žirija šova TOP4 - 19

Novice

Boj visokih petk in globokih dekoltejev!

U.S.
07. 10. 2013 12.00
14

20 izbranih deklet je v sklopu oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj začelo boj za sanjsko življenjsko priložnost. S prvim izzivom je želela komisija preveriti prodajne sposobnosti deklet. Še pred samim izzivom jim je s svojimi nasveti pomagal marketinški guru Aleš Lisac. Dekleta, ki so se najbolje odrezala, že čakajo nove naloge, medtem ko se je osem poraženk že poslovilo od tekmovanja.

Na Mesarskem mostu v Ljubljani je dekleta čakal prvi izziv. Na prvi pogled niti ne tako težak, čeprav se je na koncu izkazalo, da so mu bila le redka dekleta kos. Aleš Lisac, marketinški strokovnjak, jim je predstavil različne produkte, ki so jih imela dekleta na voljo, da jih v 10 minutah prodajo na ulici. Nekatera so mimoidoče prepričala s svojo simpatičnostjo, prijaznim nasmehom, globokim dekoltejem in visokimi petkami, spet druge s svojo iznajdljivostjo, nekaj pa je bilo tudi takih, ki niso imele sreče na svoji strani in so se v sami prodaji precej slabo odrezale.

Izziv ni bil mačji kašelj

Tek v petkah ni bil najbolj posrečena izbira, saj je mnoga dekleta oviral pri hitri prodaji, zato so se kmalu sezula in bosa tekala po razgretem betonu. Ana in Olga pa sta postali zmagovalki prve naloge. Ana je s svojo iznajdljivostjo in izvirnostjo, strankam je poudarjala, kako posebna je pijača, ki jo ponuja, prepričala žirijo, Olga pa s svojo simpatičnostjo, pristopom in večjezičnostjo. "Govorim angleško, italijansko, francosko, slovensko," nam je priznala simpatična tekmovalka.

Najbolj izvirna prodajala svoje poljube

Za najbolj izvirno prodajalko je bila izbrana Nika, ki je potencialnim strankam delila kar svoje poljubčke. Njen izkupiček je bil 13 evrov čistega dobička, s čimer je bila kar zadovoljna, s svojo iznajdljivostjo pa je naravnost osupnila žirijo, kot je ob koncu oddaje priznala voditeljica Tjaša Kokalj.

Bodi tudi ti TOP 4!

Spremljaš oddajo vsako nedeljo ob 21.uri na Kanalu A? Že imaš svojo favoritko? Katera štiri dekleta so te do sedaj najbolj prepričala?
Odgovori na naše vprašanje: Kdo je tvoja favoritka v šovu Top4 s Tjašo Kokalj in se poteguj za simpatične nagrade. Izmed vseh, ki nam boste spodaj pod komentarji zaupali, za katero močno stiskate pesti, da se ji uspe uvrstiti čim višje, bomo v sredo, 9. oktobra 2013, po 14. uri izbrali TRI, ki jih bomo razveselili s prav posebnimi TOP IZBIRA laki za nohte. Splošne pogoje najdeš tukaj.

Če si kakšno od oddaj zamudila, pa si jo lahko vedno ogledaš tudi na VOYO in spremljaš enega izmed najbolj napetih bojev za sanjsko nagrado.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493