Zadovoljna.si
Oba sta trenutno v tujini ...

Novice

Nina in Anže - nov par na slovenski sceni?

Z.N.
12. 07. 2011 12.02
51

Anže Škrube, eden največjih slovenskih plesnih zvezdnikov mlajše generacije, in televizijska voditeljica in pevka Nina Osenar naj bi se zapletla v ljubezensko zvezo. Iskrica naj bi preskočila pred kratkim na tradicionalnem pikniku s klobučki pod Tivolskim gradom.

Oba sta trenutno v tujini ...
Oba sta trenutno v tujini ...FOTO: Miro Majcen
Nekoč strasten parček: Anže Škrube in Nika Kljun.
Nekoč strasten parček: Anže Škrube in Nika Kljun. FOTO: Polona Pirc

Vrhunski plesalec in koreograf Anže Škrube, sicer vodja skupine Maestro, ki je slovensko občinstvo navdušila na odru Talentov, naj bi se zapletel v ljubezensko zvezo z  vsestransko temnolasko Nino Osenar. Kot poročajo na portalu Paradaplesa.si, se je Anže zadnje čase veliko smukal okoli Nine, na pikniku revije Lady pa naj bi mu jo končno uspelo osvojiti. "Hihihi, kakšne govorice. Z Nino smo prijatelji in se tu in tam srečamo na kakšni prireditvi, to pa je to. Je pa fletna punca, ni kaj," je Anže komentiral za prej omenjeni portal, ki navaja še, da naj bi viri blizu Nine zatrjevali, da sta bila Nina in Anže pred njegovim odhodom v Ameriko, kjer se trenutno zadržuje, nerazdružljiva, Nino pa naj bi skrbela le starostna razlika, ki je 8 let. Nina za komentar ni dosegljiva, saj naj bi bila na dopustu nekje v tujini.

Anže in slavne Slovenke

Nekateri mediji trdijo, da so Anžetu pri srcu  predvsem slavne lepotice. Pred nekaj leti je bil v zvezi z odlično plesalko in koreografinjo Niko Kljun, ki je med drugim nastopila celo v videospotu J.Lo za pesem On The Floor, na prireditvi Billboardovih glasbenih nagrad pa si delila oder s svetovno zvezdo Beyonce. Mediji omenjajo še, da naj bi imel Anže v preteklosti razmerje tudi s Sanjo Grohar in Nino Pušlar, čeprav je mladi plesalec vse te govorice zanikal.


 

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395