Zadovoljna.si
Fotografija, ki je zanetila škandal ...

Novice

Nov seks škandal! Objavili fotografije stevardese, ki je obdelala pilota

Z.N.
09. 08. 2011 16.32
12

Letalska družba Cathay Pacific je sprožila podrobno preiskavo, s katero želi raziskati seksualni škadal, ki na družbo meče slabo luč. V javnost je namreč pricurljala fotografija, na kateri stevardesa oralno zadovoljuje pilota med službeno dolžnostjo.

Fotografija, ki je zanetila škandal ...
Fotografija, ki je zanetila škandal ...FOTO:

Letalska družba Cathay Pacific, ki leti iz Hongkonga, je sprožila preiskavo zaradi fotografij, na katerih je razvidno, da stevardesa oralno zadovoljuje pilota med opravljanjem službene dolžnosti. O fotografiji so prvi poročali na kitajskem blogu, predstavnik družbe pa je že dejal, da sumijo, da je nekdo fotografije objavil z izključnim namenom škodovati družbi. In to je tudi razlog za preiskavo.

Stevardeso so identificirali.
Stevardeso so identificirali. FOTO:

Je posnetek pristen?

"Ena fotografija je bila posneta v notranjosti letala, v pilotski kabini," poročajo tuji mediji, sicer pa pri družbi trdijo, da s fotografije ni in ne more biti razvidno, ali je bila ta posneta med letom ali ne. Stevardeso so že prepoznali in tudi že potrdili, da je članica osebja letalske družbe. Identitete moškega niso mogli potrditi na podlagi fotografije, saj na njej ni njegovega obraza. "Ni razvidno, ali je stevardesa moškega zadovoljevala med letenjem, prav tako ni mogoče trditi, da gre za pilota omenjene družbe," še pišejo. Z letalske družbe so še sporočili, da je pri njih zaposlenih 8000 ljudi, med katerimi jih večina prihaja iz Hongkonga.

Preiskujejo, zakaj so objavili fotografijo

Nekdanja predstavnica stevardes družbe Becky Kwan Siu-wa je povedala, da so po njenem mnenju fotografije ponaredek. "Nekdo nam želi samo škoditi," je povedala. "Te fotografije bi lahko bile posnete kadar koli in kjer koli bi se lahko kdo oblekel v stevardeso. Do zdaj so se že večkrat pojavile podobne fotografije, ampak so se doslej vse izkazale za lažne." Ali gre za pristne posnetke ali ne in ali je do objave prišlo pomotoma ali z namenom škodovati letalski družbi, še preiskujejo. Nekateri mediji še navajajo, da naj bi bila pilot in stevardesa s fotografije tudi sicer par.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493