Zadovoljna.si
Zvezdnice pokazale thighbrow - 3

Novice

Nova spletna obsesija je 'thighbrow'!

J.V.
14. 09. 2015 11.08
35

Pozabite na 'thigh gap' na pohodu je nov trend, ki so ga poimenovali 'thigh brow' in za katerega so 'krive' slavne sestre Kardashian. Za razliko od preteklih lepotnih trendov, ki so promovirali vitkost, nov lepotni trend poveličuje obline. In zakaj pravzaprav gre?

Zvezdnice pokazale thighbrow - 3
Zvezdnice pokazale thighbrow - 3FOTO: Instagram

Najprej je prišel tako imenovani 'bikini most' in osvojil ženske po celem svetu, ki si na plaži želijo izgledati popolno. Temu je nato sledil 'thigh gap', ki je označeval razmak med nogami, nato se je pojavil 'Venerin griček' oziroma 'mon pubis', ki je v trenutku postal najbolj vroča tema na Twitterju in številnih forumih. Obstajajo celo kozmetični postopki, s katerimi lahko ta del telesa polepšate. Tako imenovana 'monsplastika' je medicinski postopek, ki zmanjša in utrdi 'Venerin griček'. Na njegovo velikost vplivajo povečanje telesne teže, nosečnost in staranje. Vse tri pa je sedaj zamenjal nov trend.

Zvezdnice pokazale thighbrow - 4
Zvezdnice pokazale thighbrow - 4FOTO: Instagram

Gre za prevga v nizu, ki zagovarja obline, po katerih slovijo sestre Kardashian, ki so bile tudi tiste, ki so s trendom začele. V ospredju je črta, ki nastane, ko se stegna srečajo z boki. Bolj bujne kot so obline, bolj izrazita je črta, ki na prvi pogled spominja na obrv. In od tod tudi ime – 'thigh brow'.

Instagram so to poletje preplavile fotografije zvezdnic, ki razkazujejo svoj 'thigh brow'.

Zvezdnice pokazale thighbrow - 2
Zvezdnice pokazale thighbrow - 2FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493