Zadovoljna.si
(Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Nova učvrstitvena linija Q10plus proti celulitu

T.M.
07. 05. 2012 06.00
0

Nova v liniji Q10plus: učvrstitveni kremni gel in serum proti celulitu

Najučinkovitejši izdelek proti celulitu NIVEA zdaj z učvrstitvenim učinkom, ki bo razveselil vaše telo.

Mnoge ženske si želijo, da bi imele čvrsto, gladko kožo brez izdajalskih znakov celulita, kot so jamice na stegnih, bokih in zadnjici. Strokovnjaki za kožo pri Beiersdorfu predano izboljšujejo obstoječe izdelke proti celulitu, da bi povečali njihovo učinkovitost. Njihovo trdo delo je ponudilo dva nova inovativna izdelka proti celulitu znamke NIVEA. Q10plus učvrstitveni kremni gel proti celulitu in Q10plus učvrstitveni serum proti celulitu zdaj združujeta učinkovit koencim Q10 in L-karnitin in tako zmanjšata opaznost celulita.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika)FOTO:
Zelo naravna težava …
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Zgradba vezivnega tkiva ženske kože je takšna, da se telo enostavno razteza. Vezivno tkivo poteka vertikalno pod površino kože in k njej pripenja zgornjo plast podkožne maščobe, imenovano tudi »stoječe komore maščobnih celic«. Maščobne celice so različno velike. Povečajo se lahko kot posledica delovanja ženskih hormonov, ki spodbujajo shranjevanje maščob, ki nastane zaradi uživanja nezdrave prehrane in premalo gibanja. Maščobne celice tako lahko prodrejo skozi vezivno tkivo in ustvarijo vidne izbokline na površini kože, t. i. celulit. Znanstveniki pri Beiersdorfu so razvili učinkovito formulo, ki kožo naredi čvrstejšo in bolj gladko.

... in naravna rešitev


L-karnitin ima zelo pomembno vlogo pri tvorbi celične energije. Odgovoren je za pretvorbo dolgoverižnih maščobnih kislin v celične »tovarne za tvorbo energije«, t. i. mitohondrije, kjer maščobne kisline oksidirajo – tu se dogaja proces, ki maščobne kisline spremeni v energijo. Istočasno izvleček lotosa zavira nastanek novih maščobnih celic. Q10, vir energije, ki ga telo že samo naravno proizvaja, dodatno spodbudi celične metabolične procese. Izdelki Q10 plus, ki so obogateni s koži lastnim koencimom Q10, izvlečkom lotosa in koži lastnim L-karnitinom, zmanjšajo opaznost celulita na delih telesa, kamor jih nanesemo.

»Mnoge ženske uporabljajo proticelulitne izdelke samo spomladi ali poleti, ko želijo pokazati več kože,« pravi dr. Marc Winnefeld, vodja laboratorija za napredno nego kože pri podjetju Beiersdorf AG. »Mi jim Priporočamo celoletno uporabo Q10plus učvrstitvenega kremnega gela proti celulitu. Q10plus učvrstitveni serum proti celulitu zagotavlja hitre rezultate, zato je popoln za intenzivno nego. Vsi, ki imajo težave s celulitom, bi morali poskrbeti za zdravo prehrano, se veliko gibati in se prhati izmenično s toplo in mrzlo vodo. Takšna izmenična prha učvrsti vezivno tkivo kože. Vedno končajte z mrzlo vodo, saj telo porabi več energije, da mrzlo kožo spet ogreje na normalno temperaturo.«
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Q10plus učvrstitveni kremni gel proti celulitu

Lahek kremni gel, ki vsebuje koencim Q10, L-karnitin in naravni izvleček lotosa, zmanjša opaznost celulita brez dodatne masaže. Gel ima prijetno teksturo, ki se hitro vpije. Testi so dokazali, da koža postane občutno bolj gladka in čvrstejša po dveh tednih uporabe, po treh tednih pa se brez dodatne masaže zmanjša opaznost celulita.

Okvirna cena na prodajni polici za 200 ml: 12.25 EUR

Q10plus učvrstitveni serum proti celulitu

Serum vsebuje koencim Q10, naravni izvleček lotosa in 10-krat višjo koncentracijo L-karnitina. Formula že po 10 dneh uporabe izboljša čvrstost kože in zmanjša opaznost celulita.

Okvirna cena na prodajni polici za 75 ml: 13.85 EUR

 




 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493