Zadovoljna.si
Kissenger

Novice

Poljubi na daljavo

Z.C.
22. 07. 2012 10.56
0

Ljubitelji erotičnih igračk lahko izbirajo med številnimi pripomočki, ki jih popeljejo v svet užitka in strasti, s katerimi lahko potešijo svoje najbolj skrite erotične fantazije. Zdaj pa so ustvarili še eno, prav posebno, ki pričara neizmerne užitke. Tako vsaj pravijo. Poglejte video!

S Kissengerjem lahko strastne poljube pošiljate na daljavo.
S Kissengerjem lahko strastne poljube pošiljate na daljavo.FOTO: YouTube

Poljub je zagotovo ena najlepših stvari v življenju in verjetno se prav sleherni med nami spominja svojega prvega ljubezenskega poljuba. Ste kdaj mislili, da boste lahko osebi, ki vas privlači, strastne poljube pošiljali kar po internetu? Zdaj je tudi to mogoče. Napravica se imenuje Kissenger in nima nič opraviti z nekdanjim ameriškim znanim ameriškim politikom in diplomatom Henryjem Kissingerjem, ki je leta 1973 skupaj z Lejem Ducom Thojem dobil Nobelovo nagrado za mir za pogajanja, ki so končala vojno v Vietnamu. Gre za napravo, ki po spletu pošilja poljube. Vse, kar je treba narediti, je, da svoje ustnice prislonite na sintetične ustnice robotka, ki dotik pretvori v impulze in jih pošlje osebi, ki ste ji poljub namenili. Vse se dogaja s pomočjo senzorjev, ki ujamejo gibanje vaših ustnic in ga reproducirajo na enaki napravici pri naslovniku. Kissenger je izdelek Lovoticsa in za zdaj ni v prodaji. Če pa se bodo odločili, da ga bodo ponudili na trgu, bi človek težko verjel, da ne bi postal velik prodajni hit.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493