Zadovoljna.si
Obleka o kateri govori ves internet - 2

Novice

Obleka, o kateri govori ves svet in to samo zaradi tega!

J.V.
13. 11. 2015 13.58
0

Eni izmed najbolj priljubljenih avstralskih modnih znak je uspelo oblikovati obleko, o kateri govori ves internet. In za to obstaja en sam razlog!

 Vsi se še spomnimo, ko je ves svet ugibal ali je obleka modra ali zlata, no, te dni pa vsi govorijo o obleki, pod katero se je podpisala ena od avstralskih modnih hiš.

Vse skupaj se začelo, ko je ena mama na svojem spletnem omrežju Facebook objavila fotografijo, na kateri pozira v omenjeni obleki, pod njo pa se je vsul plaz komentarjev, češ, da vzorec na obleki spominja na ženski spolni organ.

»Danes sem si kupila obleko, ki mi je bila zelo všeč. Prišla sem domov in jo oblekla za svojega moža, ali lahko uganete kaj je rekel?,« je zapisala pod objavo. Fotografijo je v nekaj urah komentiralo skoraj 9 tisoč uporabnikov, vsi pa se strinjajo, da obleka vredna dobrih 200 evrov res spominja na vagino.

'Je to vagina na tvoji obleki ali si samo vesela, da me vidiš?', 'Prodajalci se zagotovo zabavajo na račun kupcev te obleke', sta le dva izmed mnogih komentarjev obelke, ki je nasmejala ves internet.

 

 

So I bought this dress today from MYER because I really liked it ... I got home and put it on for hubby and any guesses first thing he said??

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493