Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Obleka, vredna več kot 30 tisoč dolarjev

S.O.
01. 12. 2011 15.54
2

Poročna obleka, ki si jo lahko ogledate v četrtem delu sage Twilight in v kateri blesti igralka Kristen Stewart, je delo oblikovalke Caroline Herrera. Ročno tkana čipka, za katero so šivilje potrebovale več kot šest mesecev, močno spominja na obleko Williamove izbranke Kate Middleton, navdih za gumbe pa je oblikovalka dobila pri kraljevi družici Pippi.

Osupljiva poročna obleka

Igralka Kristen Stewart, ki v sagi Twilight nastopa v vlogi Belle Swan, je na snemanju četrtega dela presenetila v ročno izdelani obleki oblikovalke Caroline Herrera. Obleko krasi ročno tkana čipka, za katero so šivilje potrebovale kar šest mesecev trdega dela, zadnja stran pa je po vzoru obleke Pippe Middleton, ki jo je nosila na sestrini poroki, okrašena s 152 ročno prišitimi gumbi. Oblikovalka je odkrito priznala, da se je pri iskanju navdiha poigrala s skicami kraljeve poročne obleke, končni izdelek pa je delo štirih šivilj. Obleka je ocenjena na več kot 30 tisoč dolarjev, Herrera pa jo bo vključila tudi v svojo prihodnjo kolekcijo.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493