Zadovoljna.si
Avkcija "Legende Hollywooda" bo potekala 31. marca in 1. aprila v dražbeni hiši Julien's Auctions na Beverly Hillsu.

Novice

Obleka Whitney Houston na dražbi

STA
20. 02. 2012 12.05
0

Na dražbi v Los Angelesu bodo prihodnji mesec prodajali tudi žametno črno obleko in uhane, ki jih je nedavno umrla ameriška pevka Whitney Houston nosila v filmu Telesni stražar. Kot je povedal lastnik dražbene hiše Darren Julien, bodo na prodaj tudi drugi njeni predmeti.

Avkcija "Legende Hollywooda" bo potekala 31. marca in 1. aprila v dražbeni hiši Julien's Auctions na Beverly Hillsu.
Avkcija "Legende Hollywooda" bo potekala 31. marca in 1. aprila v dražbeni hiši Julien's Auctions na Beverly Hillsu.FOTO:

Darren Julien je pojasnil, da bodo predmete 11. februarja umrle pevke prodajali na že dolgo načrtovani dražbi predmetov znanih osebnosti iz Hollywooda. Na dražbi bodo tako na prodaj tudi palica Charlieja Chaplina, jakna, ki jo je Clark Gable nosil v filmu V vrtincu, ter oblačila in predmeti, ki jih je Charlton Heston nosil v filmu Deset zapovedi.

Na vprašanje, ali do dražbe predmetov pevke, ki je bila pokopana v nedeljo, morda vendarle ne prihaja nekoliko prezgodaj, je Julien ocenil, da ne, saj bodo s tem "slavili življenje" pevke, ki je imela izjemno življenje in kariero, njeni predmeti pa so sedaj del zgodovine in sodijo v muzeje, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Črna obleka, ki jo je Whitney Houston nosila v filmu Telesni stražar, ima izklicno ceno tisoč dolarjev, uhani iz umetnih biserov pa 600 dolarjev. Prodajali bodo tudi telovnik, ki ga je nosila v tem filmu.

Za predmete se bodo zainteresirani lahko potegovali preko svetovnega spleta, telefona ali osebno na avkciji, ki bo z naslovom "Legende Hollywooda" potekala 31. marca in 1. aprila v dražbeni hiši Julien's Auctions na Beverly Hillsu. Dražba bo tako potekala le nekaj ulic od hotela Beverly Hilton, kjer so 11. februarja našli mrtvo Houstonovo.

Vzrok smrti 48-letne pevke še ni znan. Preiskava ni odkrila ničesar kaznivega, na uradni vzrok smrti pa bo treba počakati do konca toksikoloških preiskav.

Whitney Houston je znana predvsem po hitih "How will I know", "Saving all my love for you" in "I will always love you". Pevka je za svoje delo prejela šest nagrad grammy, med drugim za najboljšo pesem leta za "I will always love you" iz filma Telesni stražar in za najboljši album za "The Bodyguard". V karieri je prodala več kot 170 milijonov plošč.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368