Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Oboževalka je De Nira ganila do solz

Z.C.
20. 09. 2011 12.00
0

Ameriški igralec Robert De Niro se je zjokal pred kamerami oddaje 'Pošta zate' na italijanski televiziji. Do solz ga je ganila zgodba neke oboževalke, ki se je poročila z napačnim moškim in se še vedno ne more otresti občutka krivde, da so zaradi tega njeni otroci morali živeti v pomanjkanju. Oddajo, v kateri je nastopil De Niro, si je ogledalo skoraj 6 milijonov gledalcev, s čimer je oddaja potolkla vse rekorde.

Robert De Niro, ki se zadržuje v Rimu zaradi snemanja filma pod taktirko Woodyja Allena, je sprejel povabilo znane italijanske televizijske voditeljice in novinarke Marie De Filippi ter nastopil v oddaji z naslovom Pošta zate, ki je odprla novo sezono. Igralca so v oddajo povabili kot presenečenje Italijanki, sicer njegovi veliki oboževalki. Ženska je De Niru in večmilijonski publiki pred malimi zasloni zaupala svojo življenjsko zgodbo. Priznala je, da je za svojega življenjskega sopotnika izbrala neprimernega moškega, ki mu za družino ni bilo mar, zato je sama morala skrbeti za tri otroke. Ženska je priznala, da si še danes očita, da so zaradi tega njeni otroci morali živeti v pomanjkanju. Pripoved svoje oboževalke je De Niru segla do srca in tudi pred kamerami ni mogel zadržati solz. Še pred začetkom oddaje je hollywoodski zvezdnik avtorje oddaje vprašal, ali gre za resnično zgodbo, kar so mu pritrdili. Da ga je usoda nesrečne matere in njenih otrok močno ganila, dokazuje tudi dejstvo, da se igralec ni omejil le na nastop pred kamerami, temveč se je skoraj eno uro zadržal z nesrečno družino tudi po koncu šova. 
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493