Zadovoljna.si
Simone Anderson - 3

Novice

Obtožili so jo, da laže, nato pa je objavila to fotografijo!

J.V.
07. 08. 2015 11.26
2

Frizerka in vizažistka z Nove Zelandije je našla dober način, da utiša zlobne jeziki, ki so jo obtožili, da je objavila računalniško obdelane fotografije in da v resnici sploh ni shujšala. No, Simone je z objavo naslednjih fotografij vsem zaprla usta!

Simone Anderson je na svojem Instagram profilu objavila selfie, ki prikazuje njeno neverjetno preobrazbo. S pomočjo stroge diete in redne telovadbe je namreč Simone uspelo izgubiti več kot 80 kilogramov, kar pa je seveda na njenem telesu pustilo posledice.

Fotografija, na kateri se vidi koža, ki ji je ostala, je bila odgovor na vse zlobne komentarje, ki so ji očitali, da laže in da fotografije niso resnične. »Ne vem zakaj, ampak vsi komentarji, ki so me obtoževali, da sem umetna in da lažem so me motili veliko bolj kot bi me morali. Mislim, da so za to krive vse ure jokanja in debatiranja ali naj na spletu s svetom delim svojo zgodbo,« je dejala Simone.

Objava fotografije, na kateri so vidne posledice hujšanja, za njo ni bila lahka, a je z njo hotela vsem, ki ji niso verjeli, dokazati nasprotno. 24-letnici je uspelo prepoloviti svojo težo, saj je s 169 kilogramov prišla na 83 kilogramov in to v pičlih 11 mesecih.
 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493