Zadovoljna.si
Do konca maja bo internet v desetih izbranih taksijih v Ljubljani zastonj.

Novice

Odslej do interneta tudi v nekaterih taksijih

STA
05. 03. 2012 12.00
0

Telekom Slovenije in podjetje Intertours Taxi odslej uporabnikom med vožnjo s taksijem omogočata uporabo interneta. Trenutno je z modemom, ki imetnikom pametnih telefonov, tabličnih ali prenosnih računalnikov omogočajo uporabo omrežja Wi-Fi, opremljenih 10 taksijev, so sporočili iz Telekoma.

Do konca maja bo internet v desetih izbranih taksijih v Ljubljani zastonj.
Do konca maja bo internet v desetih izbranih taksijih v Ljubljani zastonj.FOTO:

V testnem trimesečju do konca maja je uporaba storitve brezplačna. Največ osem uporabnikov lahko hkrati uporabljala internet, pri čemer je voznik zaradi varnosti v prometu izvzet. Uporaba brezplačnega internega dostopa v taksiju ni omejena zgolj na Mobitelove uporabnike, temveč je namenjena tudi uporabnikom drugih operaterjev, so zapisali v družbi.

Sledijo svetovnemu trendu

Telekom Slovenije je ponudbo v sodelovanju z družbo Intertours Taxi pripravil kot odziv na svetovne trende na področju sodobnih telekomunikacij. Telekom Slovenije je korak v to smer nakazal lani, ko je skupaj z BMW Group Slovenija omogočil uporabo interneta v vozilih BMW X1.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493