Zadovoljna.si
Kirurg

Novice

Odstranili so mu roke in noge, ki so mu rasle iz prsi

Z.C.
05. 10. 2011 19.27
7

Deepak Paswaan je prvič svetu pokazal svoje novo telo, ki je končno normalno. Danes 7-letni Indijec se je rodil z rokama in nogama svojega brata dvojčka na prsih in je bil zaradi tega vsa leta tarča posmeha otrok. Za nekatere je bil hudič, za druge spaka, so bili pa tudi taki, ki so v njem videli božanstvo. Hindujski romarji so obiskovali njegov dom, Deepaka pa častili, saj so ga imeli za reinkarnacijo boga Višnu, ki ga velikokrat upodabljajo z več kot štirimi okončinami.

Kirurg
Kirurg FOTO: iStockphoto

Deepak Paswaan je lani končno šel na operacijo, njegova družina je namreč dobila obljubo za brezplačen poseg, ki bi dečku končno omogočil normalno življenje. Kirurgi bolnišnice Fortis v Bangaloreju so se odločili, da bodo dečka operirali brez plačila. Operacija, prva te vrste, sicer stane 50 tisoč funtov, ki pa jih dečkova družina nikoli ne bi mogla plačati. Na srečo so zdravniki revni družini priskočili na pomoč in v štiri ure dolgi operaciji, ki je povsem uspela, 7-letniku omogočili normalno življenje. "Lahko tečem bolj hitro od svojih dveh starejših bratov, prej pa sem vedno zaostajal za njima. Zelo mi je všeč moje novo telo, zelo je zabavno. Srečen sem."

 


 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493