Zadovoljna.si
Gary Oldman Dominic Monaghan

Novice

Oldman in Monaghan skupaj na platnu

Z.M.
11. 06. 2012 08.02
0

Gary Oldman (Harry Potter in Svetinje smrti - 2. del) in Dominic Monaghan (Gospodar prstanov: Stolpa) sta okrepila ekipo filma "Monster Butler" (Pošastni služabnik). Film režiserja Dougha Ratha bo pripovedoval o serijskem morilcu Archibaldu Hallu, poznanem pod imenom Roy Fontaine, piše filmska revija Hollywood Reporter.

Gary Oldman Dominic Monaghan
Gary Oldman Dominic MonaghanFOTO: Wikipedia

 

Dominic Monaghan
Dominic Monaghan FOTO: Reuters

Hall se je rodil leta 1924 na Škotskem. Kot služabnik je v 70. letih minulega stoletja delal pri nekaj premožnih angleških družinah.

V tem času je ubil bivšega ljubimca, dva svoja delodajalca, sokrivca njegovih dejanj in še enega moškega. Umrl je v zaporu leta 2002. Za spremembo imena ga je navdihnil Hitchcockov film Rebecca.

Snemali bodo na Škotskem

Gary Oldman bo v filmu prevzel vlogo Wiggyja, nagačevalca živali, nagnjenega k agresivnim dejanjem. Dominic Monaghan bo upodobil Davida Wrighta, bivšega Hallovega ljubimca in prijatelja, ki je pozneje postal tudi njegova žrtev.

Film so 6. junija začeli snemati na Škotskem.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493