Zadovoljna.si
Najverjetneje ga bo še hudo bolela glava.

Novice

Kaj takega si privošči le predsednik vlade...

Z.O.
22. 04. 2011 16.20
3

...v Italiji. In čeprav Silvio Berlusconi pogosto na ves glas zatrjuje, da je žrtev nenehnega linča italijanskih medijev, je velikokrat ravno nasprotno, saj mediji včasih kaj tudi zamolčijo. Med gostovanjem v italijanski oddaji so namreč posneli njegovo neokusno šalo, ki je niso objavili. A potem se je našel nekdo, ki jo je le spravil v javnost.

Najverjetneje ga bo še hudo bolela glava.
Najverjetneje ga bo še hudo bolela glava.FOTO: Reuters

Silvio Berlusconi je svoje dobro ime večkrat skušal oprati z opravičilom, da mu neprimerne in seksualno obarvane izjave novinarji pripisujejo neupravičeno. A izkazalo se je, da so ravno novinarji tisti, ki nemalokrat polepšajo njegove neprimerne izpade. Kljub temu so v oddaji nacionalne televizije Annozero objavili posnetek, ki je dvignil ogromno prahu. Novinar je italijanskemu premierju postavil vprašanje, povezano z novim trenerjem nogometnega moštva Milan, katerega lastnik je prav Berlusconi.

Da ne bi tega objavili!

''Ali vas Allegri spominja na Capella?'' je vprašal, Berlusconi pa po kratkem premisleku, na vprašanje ni odgovoril, temveč se je osredotočil na besedo 'spominja' in mimogrede s prisotnimi delil neokusno šalo. "Spomin? Star sem, spomin me zapušča. Danes zjutraj sem naprimer sledil svoji tajnici, da bi jo na pisalni mizi pof**, pa me je presenečena spomnila, da sem to storil že pred dvema urama,“ se je pohvalil politik in nato opozoril novinarje, naj tega nikar ne objavijo. Seveda so mu vsi prisotni to zagotovili, a kot kaže obljubo prelomili.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493