Zadovoljna.si
V Hair Spa skrbijo tudi za popoln izgled Sabine Remar. (Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Osvoji popolno frizersko preobrazbo zase in za prijateljico

T.M.
27. 07. 2012 09.19
0

Potrebujete osvežitev pričeske po dopustu? Bi se radi uredili za oddih v toplih krajih? Ali vaši lasje in lasišče enostavno potrebujejo poletno razvajanje? Subrina Professional je skupaj s Hair Spa za vas in vašo prijateljico, mamo, boljšo polovico pripravila super presenečenje.

V Hair Spa skrbijo tudi za popoln izgled Sabine Remar. (Foto: arhiv naročnika)
V Hair Spa skrbijo tudi za popoln izgled Sabine Remar. (Foto: arhiv naročnika)FOTO:

Subrina Professional že pripravlja novo kolekcijo za leto 2013, septembra pa bodo predstavili tudi nove izdelke HairCode – neskončne ideje oblikovanja las, polne kreativnosti. (Foto: arhiv naročnika)
Subrina Professional že pripravlja novo kolekcijo za leto 2013, septembra pa bodo predstavili tudi nove izdelke HairCode – neskončne ideje oblikovanja las, polne kreativnosti. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Hair Spa je modern frizerski salon, ki poskrbi za popolno razvajanje vaših las. Vrhunski stilisti in izjemno kakovostna lasna kozmetika Subrina Professional zagotavljata zadovoljstvo vsakemu obiskovalcu. Vaši lasje bodo po obisku Hair Spa sijoči, zdravi in urejeni po zadnjih modnih smernicah. Za dobro počutje pa bodo poskrbeli še masažni stoli ter sproščujoča masaža lasišča.

Odgovori na nagradno vprašanje in osvoji frizersko preobrazbo


Na elektronski naslov marketing@ilirija.si nam napišite zakaj bi si prav vi zaslužili frizersko preobrazbo v Hair Spa ter dodajte svoje podatke. Med vsemi prispelimi odgovori bomo izbrali 15 srečnih nagrajenk/-cev, ki boste na svoje ime prejeli bon za 99-odstotni popust in bon za 30-odstotni popust za drugo osebo ob skupni unovčitvi. Vaše odgovore pričakujemo do srede, 01. 08. 2012.

Frizerski salon HairSpa se nahaja na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani, BTC, Hala 9.

Privoščite sebi in svojim lasem le najboljše!


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493