Zadovoljna.si
Kate Hudson

Novice

Komaj rodila in že se je napila!

Z.M.
27. 09. 2011 14.52
17

Igralka Kate Hudson, ki je pred meseci rodila drugega otroka, je na zabavi v Londonu malce pregloboko pogledala v kozarec in poskrbela, da so imeli paparaci zopet polne roke dela. Pri izstopu iz avtomobila je ponovila napako, ki je v zadrego spravila že marsikatero zvezdnico, in objektivom nastavila svoje mednožje.

32-letna igralka Kate Hudson, ki je julija rodila drugega otroka, sinčka Binghama Hawna, iz prvega zakona pa ima še sedemletnega sina Ryderja Russella, je skrb za otroka za nekaj dni prepustila varuškam in s partnerjem, ki je Anglež, odpotovala v London.

Na eni od tamkajšnjih zabav je svetlolasa zvezdnica malce pregloboko pogledala v kozarec in se spravila v zadrego pred gručo fotografov, ki so prežali nanjo ob izstopu iz avtomobila. Vidno razdražena je poizkusila elegantno izstopiti iz avta, a ji to žal ni uspelo.

Ko gre zgledna mama na zabavo ...

Paparacem je ponudila pogled na svoje mednožje, nato pa ji je na pomoč že priskočil partner in oče njenega drugega otroka, pevec skupine Muse Matt Bellamy. Kate se sicer le redko znajde v zobeh rumenih medijev, saj velja za zgledno mamo, ki ima žurerska leta že za sabo. Ta večer pa se je očitno sprostila in nadoknadila zamujeno!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493