Zadovoljna.si
Modra obleka, ki jo je nosila Kate, je kljub ceni 450 evrov pošla v nekaj urah po objavi zaročnih fotografij.

Novice

Pippa zna izbrati ...

O.G.
10. 07. 2011 16.00
18

Od poroke princa Williama in Caterine Middleton gredo skoraj vse obleke, čevlji in drugi predmeti, ki jih nosita Catherine in njena sestra Pippa Middleton, za med. Tudi rdečo obleko, ki jo je Pippa nosila dva dni zapored, so takoj po objavi fotografij razprodali.

Modra obleka, ki jo je nosila Kate, je kljub ceni 450 evrov pošla v nekaj urah po objavi zaročnih fotografij.
Modra obleka, ki jo je nosila Kate, je kljub ceni 450 evrov pošla v nekaj urah po objavi zaročnih fotografij.FOTO: Reuters

Kate in Pippa pravi modni ikoni

Več kot očitno je, da je Pippa Middleton postala prava modna ikona. Podobno kot obleke, ki jih nosi Catherine, tudi obleke oziroma kateri drugi sestavni deli njene garderobe, dobesedno izginejo s trgovinskih polic. Paparaci poskušajo Middletonovi lepotici ujeti v vseh mogočih trenutkih – med opravki, sprehodi ali sprostitvenim tekom, njune oboževalke (predvsem Angležinje) pa pozorno spremljajo, v kaj sta oblečeni in poskušajo za vsako cunjico, ki jo nosi katera od njiju, izbrskati, kje je bila kupljena.

Angležinje ju občudujejo

Angležinje rade posnemajo sestri Middleton, tuji mediji pa navajajo, da sta razloga za to v glavnem dva: v nasprotju s številnimi estradniki ter estradnicami sta Catherine in Pippa ljubiteljici vsega, kar je domače (angleške) modne proizvodnje, po drugi strani pa zelo radi nakupujeta v trgovinah, v katerih so cene modnih kosov povsem dostopne. Angležinjam se zato ne zdita vzvišeni in nedostopni ter lažje se poistovetijo z njima.

Očarljiva rdeča oblekica

Pippa je nazadnje kupila sijočo rdečo obleko znamke Hobbs (kolekcija NWS) z vojaškimi pozlačenimi gumbi, s katero se je v javnosti pokazala kar dva dni zaporedoma. Spletna stran omenjene modne hiše naj bi bila takoj po objavi Pippinih slik dobesedno preobremenjena zaradi nepričakovanega števila naročil iste obleke. Za tako velik naval so bili krivi tudi poletni popusti, saj je bila obleka znižana s 129 na 89 funtov.

Pippa je rdečo obleko najprej kombinirala z nizkimi balerinkami, s katerimi se je lahko udobno sprehajala po butikih na King's Roadu, naslednji dan pa je oblačilo dopolnila z usnjenimi čevlji z visoko polno peto. V taki opremi je bila tarča zanimanja obiskovalcev v Wimbledonu, kamor je šla s fantom Alexom Loudonom. Ob obeh priložnostih je nosila torbo znamke Modalu, ki je bila v Londonu razprodana že dan po kraljevi poroki, ko jo je Pippa prvič nosila.

Vsega le ne morejo imeti

Toda Pippin slog ni povsem ponovljiv. Sestri Middleton sta poleg tega, da imata radi povsem običajna oblačila, tudi ljubiteljici visoke mode. Nepozabna je na primer dolga kreacija smaragdne barve, ki jo je modna oblikovalka Alice Temperley narisala ekskluzivno za Pippo. V tem primeru lahko Pippini oboževalci obleko samo opazujejo, saj gre za unikatno – edinstveno in neponovljivo obleko. Vsega, kar imata Catherine in njena sestra Pippa, tako Angležinje le ne morejo imeti.

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493