Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pijana Pippa vandrala do jutra

Z.M.
27. 08. 2011 10.55
12

Bolj razposajena od sester Middleton, nepogrešljiva obiskovalka najboljših londonskih zabav Pippa, se rada zabava tudi v družbi svojega fanta Alexa Loudona. Pred dnevi so ju ujeli v Londonu, ko sta se v zgodnjih jutranjih urah s taksijem vračala domov. S tem sta zopet utišala medije, ki namigujejo, da Pippi le Alex pri vseh snubcih ni dovolj. Parček je bil videti zaljubljen in usklajen, roko na srce pa tudi malce okajen, kar glede na zgodnjo uro povratka domov, niti ni presenetljivo!

27-letna Pippa in njen 30-letni Alex sta skupaj od lanskega decembra, vmes pa so ju mediji že nekajkrat ločili, predvsem zato, ker so sestro vojvodinje Catherine večkrat ujeli v družbi neznanih postavnih mladeničev, ki so ji očitno dvorili. Pippa in Alex pa se vseeno ne dasta, saj se še vedno v javnosti pojavljata skupaj in delujeta zaljubljeno. Pred dnevi so ju v svoje objektive ujeli angelški paparaci. Parček je ravno zapuščal taksi in bil videti rahlo okajen.

Zabavala sta se v enemu od trenutno najbolj priljubljenih londonskih klubov Public, kamor pogosto zahajajo tudi princ Harry ter princesi Beatrice in Eugenie. Proti domu sta se odpravila malo pred drugo uro zjutraj in se opotekaje odpravila proti stanovanju 30-letnega bančnika.

Pippa se otepa snubcev
Čeprav delujeta močno zaljubljena pa se Alex kar naprej otepa Pippinih snubcev. Najpej so vlogo velikega Pippinega osvajalca pripisovali princu Harryju, ko se je izkazalo, da je Alexov največji tekmec v resnici grof George Percy, sin grofa Northumberlanda, enega najbolj bogatih ljudi v Veliki Britaniji. Z njim je mlajša sestra vojvodinje Catherine pred meseci odkrivala Madrid. Pippa in George sta se spoznala med študijem in nekaj časa leta 2008 celo živela skupaj. To je bilo v času, ko se je Pippa razšla s podjetnikom Charliejem Gilkesom.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493