Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

Pippa pripravljena na naslednji korak?!

Z.N.
15. 10. 2011 15.14
4

Kljub nedvanim namigovanjem, da naj bi se Pippa Middleton in Alex Loudon razšla, britanski mediji zdaj poročajo, da naj bi se 28-letna sestra Kate Middleton in Alex odločila za naslednji korak – Pippa naj bi se namreč preselila v skupni dom.

Pippa Middleton
Pippa Middleton FOTO: Reuters

Britanski mediji poročajo, da naj bi se 28-letna Pippa Middleton in Alex Loudon odločila, da bosta zaživela skupaj. "Čeprav sta se v treh letih, kolikor sta skupaj, nekajkrat razšla, sta Pippa in Alex ugotovila, da ne zdržita drug brez drugega," je za britanske medije povedal neimenovani vir blizu paru. "Pippa je pogosto pri Alexu preživela srede, četrtke in petke. Sicer ima svoje stanovanje, a zdaj vse več časa preživi pri Alexu." Alex naj bi ji že dal ključe svoje hiše, Pippa pa naj bi k njemu že preselila nekaj svojih stvari. "Alex jo ima res rad in si želi prihodnosti z njo," še navajajo. "Skupaj preživita ogromno časa, ampak se poskušata v čim večji meri izogibati medijem. Nočeta, da bi kar koli uničilo to, kar je med njima." Pippa je nedavno svoj rojstni dan praznovala v družbi svojega fanta ter sestre Kate in princa Williama. Mediji še dodajajo, da so nad Alexom navdušeni tako Pippini sorodniki kot tudi prijateljice. "Skupaj so preživeli lep večer. Zabava je bila bolj intimna. Sprva so bili v restavraciji, nato pa se odpravili k Pippi na koktajle. William, Kate ter starši Kate in Pippe obožujejo Alexa. Zaupajo mu in so ga že sprejeli za člana družine."
Pojavila so se tudi namigovanja, da naj bi Pippa in Alex kmalu skočila v zakonski stan. "Tudi Pippina starša bi bila presrečna, če bi ji Alex kmalu nataknil prstan," navajajo mediji. "Pippa ga ljubi z vsem srcem in ni dvoma, da ne bi privolila."

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493