Zadovoljna.si
Nina Morić

Novice

Po kom pleza Nina?

Z.B.
07. 08. 2011 10.33
30

Še nedolgo tega se je Nina Morić javno zgražala nad fotografijami, na katerih njen nekdanji mož strastno objema svojo aktualno zaročenko Belen Rodriguez. Hrvaški manekenki je šlo v nos to, da je Fabrizio Corona na počitnicah, ki jih je preživljal s sinom Carlosom iz zakona z Nino, svojo Belen v javnosti objemal in poljubljal. Očitno pa se Nini ne zdi prav nič sporno, če se strastem v javnosti predaja sama, pa čeprav z neznancem, in jo pri tem ujamejo paparaci. Fotografi so jo fotografirali na jahti v Porto Cervu na Sardiniji, italijanski mediji pa se že sprašujejo, kdo neki je strastni temnolasec.

Nina Morić si je po napornem letu privoščila oddih na Sardiniji in če jo ponavadi paparaci oblegajo predvsem zaradi izklesane postave in mini kopalk, ki radodarno razkrivajo njen najbolj opevan atribut zadnjico, je tokrat pritegnila pozornost fotografov zaradi strastnih objemov z neznanim moškim. Italijanski mediji se že sprašujejo, kdo je temnolasec, s katerim se Nina objema na jahti zasidrani v Porto Cervu. Še pred kakšnim tednom se je Nina hudo razburjala zaradi fotografij, ki so jih objavili italijanski mediji in na katerih je njen nekdanji mož Fabrizio Corona na skupnih počitnicah s sinom Carlosom strastno objemal svojo sedanjo zaročenko Belen Rodriguez, češ da je njuno obnašanje neprimerno. Paparaci so Fabriziu in Belen ves čas za petami, saj  jim vedno znova ponudita dovolj 'vročega materiala'. Tudi na počitnicah, na katere sta s seboj vzela Fabrizijevega in Nininega sina, se jim nista izneverila in jim privoščila nekaj prizorov, ki pa so dodobra razbesneli Nino. Njen bivši mož Fabrizio se najverjetneje ob njene fotografije z neznanim mladeničem ne bo obregnil, bi pa utegnil kaj pripomniti njen še vedno aktualni fant, kanadski maneken Martin Evans.

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493