Zadovoljna.si
Nas čaka nova generacija benda The Beatles?

Novice

Po stopinjah svojih očetov

STA
04. 04. 2012 08.09
0

Sinovi legendarne glasbene zasedbe The Beatles razmišljajo o ustanovitvi novega benda. Ta naj bi se imenoval kar The Beatles – The Next Generation. Ideje o novi generaciji legendarne zasedbe se je spomnil sin Paula McCartneyja – James, ki je britanskim medijem potrdil, da se s sinovi legendarnih pevcev že pogaja o različnih možnostih.

Nas čaka nova generacija benda The Beatles?
Nas čaka nova generacija benda The Beatles?FOTO: Reuters

Se bodo napovedi uresničile?

34-letni James McCartney je britanskim medijem zaupal, da pogajanja že potekajo, na končno potrditev pa bo treba še nekoliko počakati. Po njegovih besedah sin Johna Lennona Sean in sin Georgea Harrisona Dhani kažeta veliko zanimanja za idejo, medtem ko sin Ringa Starra Zak Starkey še okleva. Vsi štirje sinovi slavnih glasbenikov sicer posvetijo veliko svojega prostega časa glasbi – James McCartney je v torek začel koncertno turnejo v klubu Cavern v Liverpoolu, kjer so kariero v 60. letih minulega stoletja začeli Beatlesi. Sean Lennon živi v New Yorku, kjer se posveča petju in pisanju besedil, Dhani Harrison vodi londonsko rockovsko zasedbo thenewno2, Zak Starkey pa tako kot njegov oče Ringo Starr igra bobne.

Sanjal je, da bo uspešnejši od svojega očeta

Kot je še povedal James McCartney, je že kot otrok sanjal, da bi postal glasbenik. "Sanjal sem o tem, da bi postal boljši, kot so bili Beatlesi. Vendar pa nisem prepričan, ali je to mogoče. Če sploh kaj, potem bi rad dosegel Beatlese, vendar pa je že to precej težko.“

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493