Zadovoljna.si
Belijo spolovilo

Novice

Ženske si pobelijo spolovilo

Z.C.
23. 06. 2012 09.08
18

Prodajo ga več kot slovite ameriške brezalkoholne mehurčkaste pijače. In verjeli ali ne, ne gre za novo pijačo. Clean & Dry je milo za intimno nego, vendar ga ženske ne kupujejo zato, ker bi bile obsedene z intimno higieno. Vzrok je drugje. "Čudežno" milo jim uresničuje sanje, pobeli jim spolovilo. Poglejte video.

Belijo spolovilo
Belijo spoloviloFOTO:

Obsedenost Indijk z bolj svetlo kožo, predvsem v predelu spolovil, se je v zadnjem času močno stopnjevala. Prodaja izdelkov, ki obljubljajo učinek posvetlitve, je v tem letu narasla za 18 odstotkov, promet, ki so ga v letu 2010 ustvarili z izdelki za beljenje kože, pa je znašal kar 432 milijonov dolarjev. Sredstvo za beljenje genitalij oglašujejo tudi na TV, reklamni spot za Clean & Dry pa je sprožil ostre polemike po vsem svetu, saj prikazuje dekle, ki jo partner zanemarja. Vse se spremeni, ko začne uporabljati Clean & Dry. V navodilih za uporabo proizvajalec sicer ne opozori, da končni rezultat ni vselej le bolj svetlo spolovilo, temveč se kar pogosto pojavijo pigmentni madeži. Lisasto spolovilo pa vsekakor ni rezultat, ki bi si ga uporabnice tega izdelka želele.


 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493