Zadovoljna.si
Shalom Blac - 2

Novice

Ima eno veliko skrivnost, ko boste videli kakšno, boste ostali brez besed!

J.V.
08. 03. 2016 08.06
5

Objave in videi 20-letne blogerke in vlogerke Shalom Blac so postale internetna uspešnica. Razlog so neverjetne preobrazbe, ki jih deli na svojem YouTube kanalu in ki znova dokazujejo, kakšno moč imajo ličila. S svojo lepoto je osvojila številne moške, ki ne vedo, da ima Shalom eno veliko skrivnost.

Ko je imela devet let, se je Shalom igrala z vročim oljem, se z njim polila po obrazu, vratu in rokah in utrpela hude opekline, zaradi katerih je njen obraz še danes iznakažen. Posledice, ki jih je pustilo vrelo olje, so trajne in vidne, a se jih je Shalom z leti s pomočjo ličil naučila popolnoma prekriti. S svojim znanjem in talentom za ličenje je navdušila ves svet.

Shalom Blac - 1
Shalom Blac - 1 FOTO: Instagram

Zaradi brazgotin je bila tekom odraščanja tarča številnih zmerljivk s strani svojih sovrstnikov. »Ko sem stopila na ulico, so otroci in starejši neprestano strmeli vame. Počutila sem se kot živa skulptura. V takšnih situacijah sem videla, da sem lahko povsem brezobzirna, do vsakega, ki je malo dlje strmel vame. Pogosto sem jih preklinjala in jokala,« pravi Shalom, ki se je z leti naučila sprejeti sebe takšno, kot je. Pri tem, da se je v svojem telesu počutila bolj srečno in samozavestno, so ji veliko pomagala tudi ličila.  »Sebe in druge morate imeti radi – z ličili ali brez. Ličila me osrečujejo, a niso razlog, zaradi katerega sem srečna. Srečna sem zato, ker imam rada samo sebe.«

»Dejstvo, da sem preživela takšno nesrečo, mi daje priložnost, da svojo strast delim s tistimi, ki morda preživljajo podobno zgodbo, kot je moja. Upam še, da bom s svojimi videii ljudem pokazala, da lepota ni v ličilih ali fizičnem videzu, ampak v tem, kar čutite sami v sebi,« je dodala blogerka.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395