Zadovoljna.si
Matej Čurko in žrtvi, katerih trupli so identificirali.

Novice

Grozljivo! Matej pojedel 28-letno Italijanko

Z.N.
28. 07. 2011 12.11
19

Slovaški serijski morilec Matej Čurko, ki je umrl v strelskem obračunu s policijo maja letos, je svoje žrtve gledal med umiranjem, nato pa jih jedel. Domnevajo, da naj bi bila med njegovimi žrtvami tudi že dlje časa pogrešana 28-letna Italijanka.

Matej Čurko in žrtvi, katerih trupli so identificirali.
Matej Čurko in žrtvi, katerih trupli so identificirali.FOTO:

Po poročanju italijanskih medijev naj bi bila med žrtvami 43-letnega slovaškega serijskega morilca Mateja Čurka, ki je svojim žrtvam obljubljal hitro in nebolečo smrt v zameno, da jih lahko gleda, kako umirajo, nato pa jih poje, in ki je umrl v strelskem obračunu s policijo 10. maja letos, tudi 28-letna Italijanka.

Italijanke še niso identificirali

Konec maja je policija na podlagi koordinat, ki jih je pokojni serijski morilec zapisoval v svojo beležko, odkrila ostanke dveh trupel – Lucie Uchnarove in Elene Gudjakove. A kot poročajo, naj bi bila med njegovimi žrtvami tudi 28-letna Italijanka, informacijo pa naj bi policiji zaupal Švicar Marcus Dubach, ki ga je policija uspela rešiti prav 10. maja. Dubachu je Čurka poslal celo fotografije žrtev, med katerimi naj bi mu Čurko zaupal, da naj bi bila tudi 28-letna Italijanka. Med fotografijami, ki naj bi dokazovale obstoj še tretje ženske (domnevno Italijanke), naj bi bila fotografija ženskih prsi med kuhanjem. Italijanske oblasti zbirajo podatke o 28-letnih Italijankah, pogrešanih v obdobju zadnjih dveh let, morebitne sledi pa predvidevajo, da bi jih lahko našli tudi na računalniku žrtve.

Čurko je policija prijela na podlagi prijave Dubacha. Moški se je namreč ob prejemu grozljivih fotografij žrtev slovaškega kanibala prestrašil in poklical policijo, ki je v strelskem obračunu tega tudi ustrelila. 43-letni Matej Čurka je imel, ko so ga ujeli, pri sebi tablete, da bi žrtev omamil, vrv, da bi jo zadavil, in žago, da bi jo nato razkosal. Gozd, v katerem so našli prvi dve žrtvi, še vedno preiskujejo. Čurka naj bi se namreč po internetu pogovarjal z več ljudmi, ki bi lahko bili še neodkrite žrtve. Ena od umrlih oseb, ki so jo identificirali, je mlada ženska, ki je bila že nekaj časa pogrešana. Policija se medtem še vedno trudi povezati dele teles na fotografijah z zakopanima žrtvama. Kanibal, ki ima ženo in dva otroka, je namreč fotografiral le trup svojih žrtev, saj ni želel, da bi jih prepoznali.

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493