Zadovoljna.si
Kombi kapelica pripelje tudi na domače dvorišče para.

Novice

Poroka na štirih kolesih

Z.C.
31. 07. 2012 12.00
0

Če ste se svoji boljši polovici odločili obljubiti večno zvestobo, potrebujete zgolj 15 minut in 99 dolarjev. To lahko storite v kombiju, ki je preurejen v kapelico, kroži po cesti in po potrebi pripelje tudi na domače dvorišče. Storitev seveda ni na voljo pri nas, temveč v svetovni prestolnici porok Las Vegasu.

Kombi kapelica pripelje tudi na domače dvorišče para.
Kombi kapelica pripelje tudi na domače dvorišče para.FOTO:

Andy Gonzalez iz Las Vegasa se je parom, ki bi radi čim ceneje in čim hitreje sklenili zakonsko zvezo, odločil ponuditi novo možnost, poroko v kombiju kapeli. S partnerjem Jamesom Cassom sta organizirala poroke, ki so nenavadne celo za Las Vegas. Par, ki bi se rad poročil, si mora pred tem priskrbeti poročno dovoljenje ali tako imenovani 'Marriage Licence'. Pridobiti ga je mogoče na podlagi vloge, ki jo morata izpolniti oba mladoporočenca, to pa lahko vnaprej storita tudi preko spleta. V vlogi morata navesti točne osebne podatke, saj jih bodo v pisarni 'Marriage Bureau' preverili in se morajo ujemati s podatki v potnem listu ali drugem identifikacijskem dokumentu s fotografijo. Potem ko plačata pristojbino, ki znaša 55 dolarjev, in ko potrdijo zahtevek, imata eno leto časa, da opravita poročni obred. Kot poročajo ameriški mediji, je zamisel Wagon Wedding parom dokaj všeč, saj so se že prvi teden, ko je kombi začel voziti po Las Vegasu, v njem poročili štirje pari.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493