Zadovoljna.si
Sodišče

Novice

Posilil dekle, na sodišču pa izjavil, da ima prekratkega za seks

Z.C.
15. 02. 2012 14.38
6

Nekega moškega so obtožili, da je posilil dekle in je zaradi tega pristal za zapahi. Vendar pa se je nepridiprav na sodišču zagovarjal na dokaj nenavaden način. Izjavil je, da ima prekratek penis, da bi lahko posilil žensko. Zgodilo se je v Zimbabveju v kraju Bulawayo, glavni akter te nenavadne zgodbe pa je bil 34-letni Joel Ndebele, ki so ga obtožili, da je avgusta lani posilil svojo nekdanjo zaročenko.

Sodišče
Sodišče FOTO:

Joel Ndebele je bil od decembra 2010 do avgusta 2011 v zaporu in čim so ga izpustili na prostost, se je odločil obiskati svojo zaročenko. Vendar si je dekle, medtem ko je bil zaprt, poiskalo novega ljubimca. Joel jo je povabil k sebi domov, da se pogovorita o nastali situaciji, vendar ga je zaročenka zavrnila. 34-letni zavrnjeni ljubimec se je tako zelo razjezil, da jo je napadel, prav tako njenega novega fanta ter dekle na silo odvlekel v svoje stanovanje. Kot je pozneje povedala, naj bi jo tam dvakrat posilil, zaradi česar ga je ovadila. Možakar se je zdaj spet znašel na sodišču, kjer pa je izbral dokaj nenavadno strategijo za obrambo. Pred sodnikom je izjavil, da ima premajhen penis, da bi lahko spolno občeval z žensko. Tožilec je zahteval, da obtoženega pregledajo zdravniki in 'preverijo', ali govori resnico. Medtem Joel ostaja v zaporu.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493