Zadovoljna.si
Jay in Alexis potujeta - 7

Novice

Pravijo, da sta najlepši par na svetu ...

J.V.
21. 07. 2015 07.55
13

Ekstremni športnik Jay Alvarrez in manekenka Alexis Rene sta mlad par, ki potuje po svetu in utrinke svojih dogodiviščin deli na družbenem omrežju Instagram. Neverjetne fotografije in posnetki so navdušili milijone ljudi, mediji pa so ju razglasili za najlepši par na svetu!

Jay in Alexis živita življenje, o katerem večina le sanja. Zaljubljeni par iz Kalifornije je do sedaj prepotoval že skoraj ves svet, se sprehajal po najlepših plažah, skakal iz helikopterja in osvojil številne gorske vrhove.

Fantastične fotografije z njunih potovanj so jima prinesle 2 milijona oboževalcev in njuni foto utrinki so dokaz, da so potovanja najlepša v dvoje.

Poleg tega, da je ekstremni športnik, je Jay tudi fotograf, kar mu zagotovo pride prav pri fotografiranju svojega lepega dekleta, ki je sicer manekenka. Jay je posnel tudi video, ki ga je objavil na YouTube-u in prikazuje njun življenjski slog, ki jima ga brez dvoma zavidajo mnogi.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493