Zadovoljna.si
Kate Middleton

Novice

Bodoča princesa: Nekoč debelušna, danes anoreksična

Z.M.
22. 04. 2011 17.30
16

Kate Middleton bo pihodnji teden uradno postala žena princa Williama, priprave na poroko pa jo očitno izčrpavajo do te mere, da je z vsakim dnem videti bolj suha. Britanski dvor govorice o anoreksičnosti ostro zanika, najnovejše slike 29-letnice pa govorijo drugače.

Kate Middleton
Kate Middleton FOTO: Reuters

Kate je že od vsega začetka veljala za ljubljensko britanskih medijev, ki so jo označevali kot modno ikono in bodočo kraljico ljudskih src.

Zadnje tedne pa predstavniki sedme sile vztrajno opozarjajo na dejstvo, da je nekoč lepo grajena bodoča princesa, z vsakim dnem bolj suha.

Slike shirane Kate so preplavile časopise in revije, Britance pa upravičeno skrbi, da bo kraljeva nevesta klonila pod pritiski priprav na dogodek leta.

Anoreksija ali preobremenjenost

29-letnica je vedno skrbela za svojo postavo, če pogledamo deset let nazaj, ko sta bila s princem Williamom na začetku razmerja, pa težko spregledamo njena zdrava polna lica in zaobljene roke, ki so danes le še preteklost.

Če govorice o anoreksiji držijo, Kate ne bi bila edina, ki se ob vstopu v kraljevo družino, spopada z motnjami hranjenja. Tudi preminula princesa Diana je v enem od zadnjih intervjujev, priznala, da je dolgo bolehala za bulimijo in težkimi depresijami.

Ima Kate res težave z zahrbtno anoreksijo, ali je njena shujšana silhueta le posledica napornih in stresnih priprav na pravljično poroko?

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493