Zadovoljna.si
Michelle Hunziker

Novice

Premajhen modrček za poskočne prsi

Z.B.
14. 08. 2011 20.51
9

Za italijansko zvezdnico švicarskih korenin Michelle Hunziker je letošnje poletje en sam dolg dopust, ki ga je velik del preživela na Formenteri, zelo priljubljeni destinaciji italijanskih zvezdnikov, trenutno pa se v krogu družine zabava na Zanzibarju. Očitno so tudi v Tanzaniji paparaci neprestano na preži in so Michelle ujeli v trenutku največje razigranosti, ko je gravitacija naredila svoje. Michelle pa jim je podarila pogled na 'skok iz modrčka'.

Michelle Hunziker se je na Zanzibar odpravila s hčerko Auroro, mamo Ianke in bratom Haroldom, s katerim sta se predala razigranim igram ob vodi in ponudila paparacem priložnost, da zaslužijo plačo. Tokrat na dopustu ob Michelle ni njenega razvpitega 'bodyguarda', ki je od nekdanje žene italijanskega pevca Erosa Ramazzottija to poletje dobesedno neločljiv. Narazen ju ni spravil niti škandal, ki je izbruhnil julija, ko je bralec nemškega Bilda na tetovaži, ki jo ima postavni varnostnik na roki, prepoznal nacistični simbol. Ko so se mediji razpisali o zadevi, je zvezdnica 26-letnika odpustila, ko pa je ta tetovažo spremenil v 'prijaznejšo' vrtnico, mu je Michelle oprostila in mu ponudila še eno priložnost.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493