Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Novice

Najlepša ženska na svetu je pokazala popek

Z.B.
21. 04. 2011 14.45
1

Jennifer Lopez se je v Los Angelesu srečala z nagrajenci znanega proizvajalca mobilnih telefonov. Promocijska akcija je potekala v neki trgovini, Jennifer, ki je po izboru revije People letos postala najlepša ženska na svetu, pa je navdušila predvsem s svojo seksi opravo. V trgovino je prišla z razkritim trebuščkom.

Jennifer Lopez
Jennifer LopezFOTO: Reuters

Jennifer Lopez, ki je bila glavna gostja promocijskega srečanja v Los Angelesu, je na prireditev prišla z razkritim trebuščkom in znova dokazala, da je naslov najlepše na svetu, ki ji ga je podelila revija People, upravičen. Čeprav JLo vidimo vedno urejeno ter z brezhibno naličenim obrazom, pa zvezdnica trdi, da v trenutku, ko prestopi prag doma, vsa ličila odstrani. ''Najsrečnejša sem, ko sem popolnoma brez ličil. Že občutek, da se dotaknem obraza, se popraskam ali pa pomencam po očeh, ne da bi skrbela, da bom kaj uničila, je neverjeten,'' je priznala 42-letna zvezdnica, ki je ponosna mamica dvojčkov. Ko se je v Los Angelesu pojavila v oblačilih, ki so več razkrila kot pokrila, je znova dokazala, da nosečnost in dojenje očitno nista pustila na njenem telesu nobenih lepotnih posledic.

Jennifer je srečanje z oboževalci v Los Angelesu izkoristila tudi za promocijo svoje nove plošče ‘Love?’, ki prihaja na trg 3. maja.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493