Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pri Burberryju so za barve

S.O.
08. 06. 2011 12.00
0

Nova kolekcija sončnih očal britanske modne hiše Burberry se ponaša z barvitimi okvirji, živahnimi odtenki in modnimi oblikami. Kolekcijo na uradnem slikovnem materialu predstavljata mlada modela Cara Delevingne in Jacob Young, za fotografskim objektivom pa se je tudi tokrat izkazal priznani fotograf Mario Testino.

Kot so napovedali že na londonskem tednu mode, pri Burberryju ostajajo zvesti neonskim barvam. Britanska modna hiša z več kot 150-letno tradicijo je za pomladno-poletne dni izbrala pisano kolekcijo modnih sončnih očal v značilni turkizni, oranžni, vijoličasti, rumeni in beli barvi. Živahne in izstopajoče okvirje umirjajo temna stekla in čiste oblike. Kreativni direktor Christopher Bailey, ki je navdušil z motoristično kolekcijo oblačil v danes že značilnih bež, sivih in črnih odtenkih, se je odločil za barvite modne dodatke. Umirjene odtenke je popestril z opaznimi pasovi, torbicami in očali z modnim retro pridihom, njihova cena pa se giblje okoli 250 ameriških dolarjev.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493