Zadovoljna.si
Podoben primer se je zgodil na Kitajskem ...

Novice

Primer kanibalizma odkrili tudi v Italiji

Z.N.
20. 07. 2012 13.31
10

Po grozljivih smrtnih primerih kanibalizma v Združenih državah Amerike in primeru na Kitajskem, ko je voznik avtobusa napadel naključno mimoidočo, o primeru kanibalizma poročajo tudi v sosednji Italiji. Moški je napadel svojo 24-letno dekle.

V Italiji poročajo o domnevnem kanibalskem napadu na 24-letno dekle in pojavil se je strah, da se je sumljiva droga, ki naj bi bila vzrok za kanibalske napade v ZDA in na Kitajskem, razširila tudi v Italiji. Kot pišejo, je 26-letni prebivalec Genove, sicer ruskih korenin, zaužil mamilo, nato pa izgubil nadzor nad seboj in napadel svojo partnerico, 24-letno dekle ukrajinskih korenin.

Podoben primer se je zgodil na Kitajskem ...
Podoben primer se je zgodil na Kitajskem ... FOTO: YouTube
Začel naj bi jo gristi po obrazu in ji odgriznil ustnico. Do napada naj bi prišlo v Genovi v stanovanjskem naselju Oregina. Na kraj dogodka je kmalu prispela policija, ki je močno zmedenega mladeniča zaslišala, dekle pa so prepeljali v bolnišnico, navajajo. "Pred napadom je zaužil beli prah," naj bi policistom zaupalo dekle. "Naenkrat se je njegovo obnašanje spremenilo, prijel me je za vrat in začel gristi moj obraz."

Je kriva droga?

Droga, ki naj bi povzročala kanibalske napade, naj bi prihajala iz ZDA, imenujejo jo pa kar 'sedma nebesa'. Sintetična droga naj bi učinkovala tako, da posameznik po zaužitju zgubi nadzor nad svojim obnašanjem, postane izjemno napadalen, norost pa se lahko celo tako stopnjuje, da oseba začne gristi svojo žrtev in z nje trgati meso. V ZDA se je zgodilo že mnogo podobnih napadov, največ medijske pozornosti pa sta pritegnila napad, ki se je zgodil maja v Miamiju, ko je neki brezdomec, ki naj bi bil pod vplivom drog, zgrizel 75 odstotkov obraza drugega brezdomca, drugi pa se je zgodil junija, in sicer je 21-letnik policiji priznal, da je umoril 37-letnega sostanovalca in pojedel njegovo srce in del možganov.

... in v Miamiju.
... in v Miamiju.FOTO: Reuters video

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493