Zadovoljna.si
Princ Harry - 10

Novice

Princ Harry je tekel, Bolt se je zabaval

STA
09. 03. 2012 14.55
0

Najhitrejši človek na svetu Usain Bolt se je v okviru srečanja s študenti na univerzi v domačem Kingstonu pomeril v promocijskem teku z britanskim princem Harryjem. Seveda ni šlo za pravi športni boj, temveč predvsem za zabavo, tako da princu niso gledali pod prste zaradi napačnega starta.

Princ Harry - 10
Princ Harry - 10 FOTO: Reuters

Britanski princ Harry je Jamajko obiskal v sklopu turneje po Srednji in Južni Ameriki, ki je posvečena diamantni obletnici njegove babice, kraljice Elizabete II. in njenim že 60 letom na prestolu. Skupaj z Boltom je princ Harry spregovoril tudi študentom univerze v Kingstonu, pohvalil dosežke te države na atletskem področju in položil na srce tamkajšnjim športnikom, naj ne odhajajo v ZDA, ker njihova država potrebuje takšne talente. Na tekaški stezi je moral svetovni zvezdnik Bolt tokrat polovico pozornosti novinarjev in gledalcev prepustiti tekmecu. Napačen start tekmeca modre krvi – Harry je nosil majico v barvah jamajške zastave – je spravil Bolta v smeh, nasprotniku pa je tudi prepustil pobudo, saj je do ciljne črte prišel v lahkotnem drncu in brez resnega namena, da bi ga prehitel. Vseeno pa je imel Bolt čas še za svojo značilno zmagovito potezo, ko posnema lokostrelca, princ pa se mu je z veseljem pridružil pri tem početju.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375