Zadovoljna.si
Princ Harry

Novice

Princ Harry preplesal noč na Hvaru

Z.C.
30. 08. 2011 08.52
17

Princ Harry je s še štirimi prijatelji prišel na počitnice na Hvar. Sinoči se je zabaval v hvarski diskoteki Veneranda, nastal pa je tudi posnetek, ki so ga objavili hrvaški mediji. Da je britanski princ resnično na Hvaru, sta potrdila direktorica londonskega podjetja Maverick Flux Sanja Britt Jusić in župan Hvara Pjerino Bebić.

Princ Harry
Princ HarryFOTO: Reuters

Princ Harry slovi po tem, da se rad zabava, zato ni nenavadno, da je skupaj s še štirimi prijatelji prišel na počitnice na Hvar. Sanja Britt Jusić, direktorica londonskega podjetja Maverick Flux, je za dnevnik.hr potrdila, da je princ resnično na dopustu na Hvaru, včeraj je bila namreč tudi sama v diskoteki Veneranda, kjer se je zabaval princ. Novico je potrdil tudi župan Hvara Pjerino Bebić. ”Osebno se nisem srečal z njim, vendar je logično, da je obiskal prestolnico turizma, torej Hvar. Želim, da se bo pri nas počutil prijetno. Sinoči je bil s svojo družbo v diskoteki, nam sicer ni nihče posredoval kakšnih posebnih zahtev. Sicer pa tako kot vsakemu gostu tudi njemu želim, da bi se imel lepo, da se zabava in si ogleda tudi naše znamenitosti ter se še kdaj vrne na naš otok,” je povedal župan. “Nimamo informacij o tem, koliko časa se bo zadržal. Vsak, ki pride k nam, ostane vsaj tri do štiri dni in najverjetneje bo tako tudi s princem,” je še dodal župan.
V diskoteki Veneranda je eden od obiskovalcev princa med plesom in skoki v bazen tudi posnel, a zaradi temnega ambienta na posnetku prinčev obraz ni viden. Zato pa je Harryja med plesom uspelo fotografirati novinarju Jutarnjega lista, ki naj bi se skupaj s slavnim Britancem zabaval vso noč.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493