Zadovoljna.si
Pevka bo septembra izdala nov album.

Novice

Pripravlja nov album

STA
29. 08. 2012 10.07
0

Ameriška pevka Christina Aguilera svoj novi album, ki za enkrat še nima naslova, prav tako pa ni znan datum njegovega izida, napoveduje kot preporod. V nedavnem intervjuju je dejala, da bo po več kot desetletju glasbenega ustvarjanja vanj združila vse svoje dosedanje izkušnje. Nov studijski izdelek bo napovedal single "Your Body".

Pevka bo septembra izdala nov album.
Pevka bo septembra izdala nov album. FOTO: X17ONLINE.COM

Adam Levine jo sovraži

Skladbo "Your Body" je produciral Max Martin. Le ta stoji tudi za pevkino zadnjo uspešnico "Moves Like Jagger", ki je plod sodelovanja Aguilere s skupino Maroon 5, je poročala ameriška tiskovna agencija AP. Frontman skupine Maroon 5 Adam Levine, ki je single "Your Body" že slišal, je pevki dejal, da jo "sovraži, ker je pesem tako dobra". Pevka ga bo 17. septembra zapela v televizijski oddaji mreže NBC "The Voice".

Po dveh letih je čas za novega

Pevka je napovedala še, da bo novi album vključeval kar nekaj zelo ekspresivnih in zabavnih skladb, pokazala pa bo tudi svojo ranljivo plat. Aguilera je nazadnje izdala album "Bionic" (2010), ki je bil prodan v 310.000 izvodih. Na njem se je že spogledovala z elektronskimi in plesnimi ritmi, vključeval pa je tudi pop balade.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493