Zadovoljna.si
Smiljan Mori - 1

Novice

/ Oglas

Razkrivamo skrivnost o tem, kako uporabljati zakon privlačnosti v praksi!

P.R.
18. 12. 2015 09.13
0

Lisa Nichols, zvezda filma "Te Secret" bo 2. 4. 2016, v Hali Tivoli z vami delila preizkušene tehnike za manifestacijo vaših želja. Prisluhnili boste lahko največji interpretatorki zakona privlačnosti na Hrvaškem - Ani Bučević - in se navdali z motivacijo ter modrostjo prepričevanja s Smiljanom Morijem in Alešem Liscem.

Lisa Nichols, Ana Bučević, Smiljan Mori in Aleš Lisac bodo z vami delili tehnike urecničevanja želja in vplivanja na ljudi!

Če ste se kdaj spraševali, zakaj se vam določene želje ne uresničijo, če si želite svoje življenje obogatiti s srečo in zadovoljstvom, potem pridite po odgovore na BigU Wake Up3 dogodek, v Halo Tivoli, 2. 4. 2016.

Iz prve roke spoznajte, kako je Lisa Nichols, ki je sama životarila kot mati samohranilka na socialni podpori, postala ena izmed najvplivnejših svetovnih govornic. Kako ji je uspelo ustvariti več milijard vredno podjetje? Zakaj se k njej po nasvete in inspiracijo zatekajo znani voditelji in zvezdniki? Zakaj ji zaupa Oprah Winfrey, Steve Harvey?

Veliko skupnega z Liso ima tudi Ana Bučević, ki je pred leti kot mama samohranilka bila boj za preživetje, zdaj pa je ena najbolj vplivnih motivacijskih govornic na Hrvaškem, v Bosni, Srbiji in Makedoniji. Njena interpretacija zakona privlačnosti in nasveti za uresničevanje želja so tako jasno razumljivi, da jih boste lahko izvajali že isti dan po dogodku.

Smiljan Mori
Smiljan MoriFOTO: Smiljan Mori

Smiljan Mori je svoje otroštvo preživel v revščini, zdaj pa je uspešen poslovnež in svetovno priznani motivator. Svoje izkušnje in neprecenljivo znanje, ki si ga je nabira od najuspešnejših posameznikov, med njimi je tudi Sir Richard Branson, bo z navdušenjem delil za vami na dogodku.

Smiljan Mori - 4
Smiljan Mori - 4FOTO: Smiljan Mori

Aleš Lisac, priznani marketinški guru je svojo kariero začel dobesedno iz nič. Z voljo in znanjem, ki si ga je nenehno tudi pridobival v tujini, je zdaj med najbolj cenjenimi evropskimi marketinškimi strokovnjaki. Z vami bo delil tehnike prepričevanja in vplivanja na ljudi.

Smiljan Mori - 3
Smiljan Mori - 3FOTO: Smiljan Mori

ZDAJ imate na voljo popolno mešanico praktičnih nasvetov in znanja za uresničitev vaših želja. To, kar ste si že od nekdaj želeli, pa niste znali!

Ko boste spoznali največje načelo manifestacije, udejanjanja želja in doseganja ciljev, boste:

- Zapolnili praznino med čustveno in duhovno razsežnostjo - vmesnik, ki obrne vaše želje iz njihovega neizoblikovanega potenciala v aktualizacijo.
- Opazili, da se vam pravi ljudje, pravi odnosi in prave okoliščine čudežno pojavijo v vašem življenju, brez kakršnega koli napora.
- Našli način, da brez težav izgubite odvečno težo, odpravite odlašanje, se znebite duševnih stisk ali zasvojenosti.
- Našli rešitev za reševanje zakonskih in osebnih težav v ljubezni - in se da se dvignete nad vse človeške dileme.
- Odkrili, kako lahko z močjo in manifestacijo načel zakona privlačnosti vplivate na zdravljenje bolezni do te ravni, da bolezen celo izgine.
- Videli, kako vplivati na ljudi okoli vas, da se počutijo sproščeno, postanejo bolj ljubeči, mirni, sodelujoči, že samo s tem, ker so v vaši bližini.
- Spoznali način, kako pri sebi vzpostaviti stanje popolnega blagostanja ... in vstopili v območje, kjer čudeži postanejo vsakdanji pojav.

Naj v letu 2016 čudeži postanejo del vašega življenja. BODITE ZRAVEN na BigU Wake Up3 dogodku! 

Kdaj: sobota, 2. april 2016, ob 9:00-17:00

Kje: Hala Tivoli, Ljubljana

ZAGOTOVITE SI NAJCENEJŠO VSTOPNICO ŠE DANES!

Z vstopnico podarite čudovito božično ali novoletno darilo.

BIGU Akademija želi dostop do skrbno varovanih skrivnosti uspeha in "dragega" znanja omogočiti kar se da večjemu številu ljudi. Za podoben seminar bi sicer morali odšteti več kot 4.000 €. Zdaj imate neprimerljivo  priložnost, da do skrbno varovanih znanj pridete vsi, ki si to želite, tudi tisti, ki si ta trenutek finančno tega ne bi mogli privoščiti.

Vstopnica namesto 230 € + ddv

SAMO: 29,10 €

KLIKNI TUKAJ ZA več informacij in REZERVACIJO VSTOPNIC

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413