Zadovoljna.si
Izsek iz oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj

Novice

Slovenija v pričakovanju: že danes nas čaka VELIKI finale!

U.S.
30. 10. 2013 15.25
27

Tjaša Kokalj je z vodenjem oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj, ki bo veliki finale doživela prav danes ob 21.uri na Kanalu A, dokazala, da stereotip, da lepota in pamet ne gresta skupaj, nikakor ne drži pri njej. Ambiciozna novopečena televizijska voditeljica nam je pred razpletom televizijska šova razkrila nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, o katerem sicer ne mara govoriti, spregovorila pa je tudi o tem, kakšen cmok je imela v grlu sama, ko je bilo treba izbrati TOP4 zmagovalke. Tekle so tudi solze ...

V vlogi voditeljice se je po prepričanju mnogih odlično znašla, zato upa na novo priložnost na televiziji.
V vlogi voditeljice se je po prepričanju mnogih odlično znašla, zato upa na novo priložnost na televiziji.FOTO: Damjan Žibert
Zadnje čase je v medijih veliko zanimanja zate. S tem pa pride na vrsto tudi tvoje ljubezensko življenje, o čemer ne rada javno govoriš. Pa vseeno, je Dario moški tvojih sanj?

V življenju se lahko marsikaj zgodi, ljudje se spremenijo, njihove želje, strasti in vizija življenja se jim spremeni, ampak v tem trenutku lahko z zagotovostjo trdim, da Dario je moških mojih sanj. Tudi popolnoma dobesedno, saj sem vedno želela moškega, ki me spoštuje, mi dovoli biti to kar sem in so mu všeč vse moje pomanjkljivosti in nori vedeljski vzorci (smeh).

Zakaj ga pred mediji tako skrbno skrivaš?

Saj ga ne namerno, res pa je, da je super, ko je vse krasno in zaljubljeno, a vemo, da življenje ni le pesem, ko je kriza, ko so težave, vas ne bi želela imeti v dnevni sobi (smeh), pa brez zamere. Lepo mi je povedati, da sem srečna, da imam partnerja, saj ne želim delovati kot bi bila samska, ampak do neke meje deliti te vtise. Mislim, da s tem ni nič narobe.

Dario, njena velika ljubezen, jo je že rezerviral s 'predzaročnim' prstanom.
Dario, njena velika ljubezen, jo je že rezerviral s 'predzaročnim' prstanom. FOTO: Damjan Žibert
Dejala si, da bi bila nora če ne bi pomislila na poroko z njim. Zakaj si takšnega mnenja? Kaj ti pomeni poroka?

Ker je krasen moški in sem zelo srečna z njim. Poroka mi pomeni uresničitev sanj, pa ne sanj neke deklice, ampak odrasle ženske, ki si želi dogodka, ki poveže naju, vso družino in je prijeten spomin. Poleg tega pa si želim, da se, ko bova imela družino, vsi enako pišemo (smeh). Malenkosti, ki mi veliko pomenijo.

Zaročila sta se lani decembra. Kako je vse skupaj izgledalo?

To ni popolnoma res (smeh). Rekla sem, da sva se lani decembra predzaročila (smeh), bolj sicer v šali kot zares. Bila je neka lepa gesta, ko je pokleknil pred menoj in me vprašal, ali bi bila njegova zaročenka do zaroke. Nekako je tako nastala predzaroka, dobila sem celo lep prstan in to je bila kot neka rezervacija (smeh). Kaj bo naprej, bomo videli.

Torej poroke še ne bo čez dober mesec dni?

Ne (smeh). Recimo čez kakšno leto ali dve, ampak poskušam ne premišljevati preveč in mu pustiti dihati ter mu dati čas. Res pa je, da je začel zelo suvereno, naj se to ne konča (smeh).

Res načrtujeta že družino? Se vidiš v vlogi mame?

Tudi to ni res. Jaz se že vidim v vlogi mami, ampak počasi. Skupaj sva šele leto in pol, lepo pa mi je, da imava podobno videnje prihodnosti. Smola je takrat, ko so želje drugačne in se mora nekdo podrejati.

Danes zvečer (v nedeljo, 27.10.) ob 21:10 ne zamudite še zadnjega dela resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj. Vse pretekle oddaje pa si lahko ogledate tudi na VOYO.

Končuje se tvoj veliki projekt - vodenje oddaje TOP4. Kako bi ocenila svoje delo?

Kot TOP5 (smeh). Seveda vidim še veliko prostora za izboljšave, razne različice, ampak že zdaj sem bila iz oddaje v oddaje bolj samozavestna, suverena in prepričana vase. Učimo se vedno, ampak za prvo voditeljsko delo se lahko brez pretiravanja potrepljam po rami. Največji dokaz, da sem dobro opravila delo so pohvale kolegov, znancev in zadnja izjava modne oblikovalke, ki je rekla, da se sploh ni spomnila, da je to moje prvo voditeljsko delo. Takšne izjave mi veliko pomenijo.

Se dogovarjaš že kaj za naprej? Bi rada ostala na televiziji?

Rada bi ostala na televiziji, ampak lepo počasi. Sedaj moje delo govori zase in bomo videli, kaj me čaka.

Kaj nam lahko izdaš o zaključni oddaji? Bodo tekle solze sreče - solze žalosti?

Jaz sem bila že od poslovnega zajtrka zelo emocionalna, saj so dekleta opravila odlično delo. Videla sem njihovo rast in na finalu tudi njihovo željo. Imela sem cmok v grlu, z ekipo smo tudi potočili kakšno solzico, predvsem zaradi deklet, ki so res pokazala veliko željo in predanost temu projektu in priložnosti. Tudi solze žalosti so tekle, saj so si vsa dekleta želela zmage.

Svojo zasebnost simpatična plavolaska bolj kot ne skriva pred radovedno javnostjo.
Svojo zasebnost simpatična plavolaska bolj kot ne skriva pred radovedno javnostjo.FOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493