Zadovoljna.si
Sophia Loren in Carlo Ponti sta bila kljub veliki razliki v letih srečno poročena.

Novice

Razmišlja o filmu o pokojnem možu Carlu Pontiju

STA
10. 08. 2012 14.21
2

Italijanska filmska igralka Sophia Loren razmišlja o filmu o svojem leta 2007 preminulem možu, uspešnem filmskem producentu Carlu Pontiju. Po pisanju milanskega dnevnika Il Giornale naj bi film posnela v sodelovanju s televizijskim kanalom RAI Fiction. Režijo naj bi prevzel njun sin Edoardo Ponti.

Sophia Loren in Carlo Ponti sta bila kljub veliki razliki v letih srečno poročena.
Sophia Loren in Carlo Ponti sta bila kljub veliki razliki v letih srečno poročena.FOTO:

"Če bi napisala knjigo o Carlu Pontiju, bi ta nosila naslov Idealen mož. Bil je čudovit človek, dober oče ter izjemen in solidaren življenjski sopotnik. Moja mati je mene in mojo sestro vzgojila sama. Vedno sem si želela srečati moškega, kot je bil Carlo, zrelega in odločnega. Imela sem res veliko srečo, da sem ga našla," je dejala igralka. Sedeminsedemdesetletna igralka sicer že ima izkušnje z biografskimi serijami. Pred dvema letoma je prevzela vlogo matere v televizijski seriji za televizijo RAI. Serija, ki so jo snemali v Neaplju in Rimu, temelji na biografskem delu igralkine sestre Marie Scicolone, v katerem je v ospredju karizmatični lik matere Romilde Villani. Bojevita Napolitanka, ki je v času druge svetovne vojne sama vzgajala dve hčerki, je zelo zaslužna za mednarodni uspeh svoje hčerke Sophie. Naslov serije je Moja hiša je polna zrcal.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493