Zadovoljna.si
Reeva Steenkamp - 2

Novice

Tragična napoved Reeve le dva tedna pred smrtjo

Z. T.
01. 03. 2013 12.17
41

''Življenje se bo spremenilo,'' je le dva tedna pred smrtjo svoji prijateljici sporočila pokojna Reeva Steenkamp, južnoafriška lepotica, ki je umrla pod streli iz pištole atleta Oscarja Pistoriusa. Njeni prijatelji zdaj želijo ustanoviti sklad, ki bi bil posvečen pokojni.

Reeva je prijateljici sporočila, da čuti spremembe.
Reeva je prijateljici sporočila, da čuti spremembe.FOTO: Reuters
Želela si je uspeti.
Želela si je uspeti. FOTO: Twitter

Reeva Steenkamp je čutila, da se bo v njenem življenju nekaj spremenilo, je medijem zaupala njena prijateljica Gina Myers. Kot je dejala, ji je 29-letna Reeva le dva tedna pred smrtjo poslala sporočilo, v katerem je zapisala: ''G, naša življenja se bodo spremenila, to čutim.'' Reeva je sicer nekoč živela pri Gini, ki je sicer vizažistka, in njenih starših v Johannesburgu. ''Ironično je, da je želela postati slavna s svojimi dosežki. Imela je veliko srce in velike sanje. Zdaj se mi zdi, da je njen glas najbolj glasen,'' žalostno pripoveduje Južnoameričanka.

Ustanovili bodo sklad

Gina je še povedala, da s prijatelji pokojne Reeve razmišljajo, da bi ustanovili njej posvečen sklad. ''Umrlo je nedolžno dekle in ves svet si želi izvedeti resnico. Zato bi rada, da bi neki sklad govoril v Reevinem imenu in v imenu nedolžnih žrtev.'' Oscar Pistorius zdaj na prostosti čaka na sojenje, ki naj bi se začelo čez približno štiri mesece. Grozi mu dosmrtna ječa, saj je obtožen naklepnega umora.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399