Zadovoljna.si
Reeva Steenkamp

Novice

Reeva se je dva dni pred smrtjo dobila z bivšim

Z. T.
12. 03. 2013 15.57
29

Reeva Steenkamp se je le dva dni, preden jo je na svojem domu ustrelil Oscar Pistorius, dobila s svojim nekdanjim fantom Warrenom Lahoudom, a kot je dejal slednji, je šlo za nedolžno srečanje dveh prijateljev ob kavi, Oscar pa je svoje dekle medtem kar dvakrat poklical.

Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp FOTO: Twitter
Policisti so med preiskavo smrti Reeve Steenkamp prišli do ugotovitve, da se je pokojna le dva dni pred smrtjo dobila s svojim nekdanjim fantom Warrenom Lahoudom, s katerim sta imela petletno razmerje. Lahoud, ki se ukvarja z izvozom zelenjave, je preiskovalcem povedal, da sta se z Reevo dobila na povsem nedolžni kavi. Povedal pa je še, da je Oscar Pistorius svoje dekle kar dvakrat poklical med njunim 20 minutnim srečanjem. ''Vprašal sem Reevo, ali je vse v redu, glede na to, da jo je že dvakrat poklical. Odgovorila mi je, da ni nič narobe,'' je v intervjuju povedal moški.

Pisala sta si

Preiskovalci so pregledali tudi žrtvin telefon in vsa sporočila na njem. Lahoud je povedal, da sta si z Reevo izmenjala kar nekaj sporočil, preden sta se dobila. ''Kontaktirala me je in dogovorila sva se za hitro srečanje ob kavi. Sporočila sva si pošiljala zato, da sva se dogovorila za srečanje,'' je še dejal nekdanji Reevin fant in dodal: ''Zdelo se mi je, da je vse v redu z njo. Sicer se nisva pogovarjala o osebnih zadevah, bilo je bolj prijateljsko srečanje. Ni se mi zdela nesrečna. Povedal mi je, da ne bi nikoli bila z nekom, ki bi jo delal nesrečno.''

Preiskava gre naprej

Preiskava v zadevi Pistorius še poteka, športnik pa naj bi te dni prodajal svoje tekmovalne konje, avtomobile in drugo lastnino, saj potrebuje finančna sredstva, da bo lahko plačal visoke stroške svoje obrambe. 4. junija naj bi se začelo sojenje, njegovi odvetniki pa so se pritožili na stroga pravila, ki se jih mora atlet držati, saj so prepričani, da ne bo nikamor pobegnil. Njegov prijatelj in poslovni partner Mike Azzi pa je dejal, da ne verjame, da bi bil Pistorius sposoben narediti kaj tako krutega. ''Ne poznam ga takšnega, a v življenju pridejo trenutki norosti, ko se preprosto ne moreš nadzirati. In molim, da to ne velja za Oscarja.''

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399