Zadovoljna.si
Ženska pije vodo - 2

Šport in zdravje

1 leto je vsak dan pila vodo z limono, zdaj želi, da to počnemo vsi!

J.V.
23. 06. 2018 12.13
11

Po tem, ko je večkrat slišala, kako neverjetni so učinki novega lepotnega trenda, se je odločila, da se o njih prepriča na lastni koži. Tako je Crystal Davis sprejela enoletni izziv, ki je od nje zahteval, da vsako jutro spije kozarec tople limonade z dodatkom medu. »Z veseljem sporočam, da sem popolnoma prerojena,« danes sporoča zadovoljna Crystal, ki je imela pred tem več let težave z zdravjem.

Voda z limono
Voda z limonoFOTO: Thinkstock

Njen recept: Za kozarec napitka stisne polovico limone in doda žlico medu. Vse prelije s toplo prekuhano vodo in napitek spije vsako jutro.

»Pred letom dni sem močno zbolela za gripo. Zdravila iz lekarne niso bila učinkovita, potem pa mi je neka ženska priporočila, da vsako jutro spijem kozarec tople vode z limono in medom. Seveda sem bila sprva skeptična, a sem jo vseeno poslušala. Gripa je minila, napitek pa mi je bil tako všeč, da sem ga začela piti vsak dan. In to počnem že več kot leto dni,« pravi Crystal, ki je v tem času opazila številne pozitivne spremembe.

»Več kot leto dni že nisem imela prehlada in nič več me ne mučijo bolečine v želodcu.« Crystal pravi, da je pred tem ni obšel noben virus in da nikoli ni verjela v naravno medicino. »Odkar pijem napitek, nisem kihnila, glavoboli so preteklost in sedaj s sabo nosim limono in med, kamor koli grem.«

Da bi na lastni koži videla ali kombinacija tople vode, limoninega soka in medu res lahko izboljša počutje in zdravje, je Crystal napitek pila leto dni. Rezultati so jo tako presenetili, da je napitek priporočila tudi prijateljem. Potem ko se je vse življenje borila s prehladi in virozami ter bolezen zdravila z zdravili iz lekarne, se je njeno počutje s pomočjo napitka končno izboljšalo. 

- zjutraj je imela več energije in ni več potrebovala jutranje doze kave, da bi se zbudila,

- ni imela več težav s prebavo, saj napitek deluje kot naravni diuretik, ki pospeši izločanje toksinov iz telesa,

- opazila je, da je njena koža bolj sijoča in zdrava - med je poznan po tem, da izboljša proizvajanje kolagena, limona pa čisti kri, posledica česar je lepša koža,

- mlačna voda z limono in vodo pomaga tudi pri izgubi odvečnih kilogramov.

»Sedaj imam čez dan veliko več energije. Dobro se naspim in zjutraj sem nasmejana. Nič več nisem nervozna in ne spomnim se, kdaj sem zadnjič čutila napetost že takoj zgodaj zjutraj."

Limono že dolgo poznamo kot eno najbolj zdravih živil na svetu. Vsebuje flavonoide, ki so znani po antioksidativnem delovanju, folno kislino, vitamine in minerale. Pozitivno vpliva na delovanje celotnega organizma in je čudovita pomoč pri negi kože. Deluje kot diuretik in pospešuje izgubo telesne teže ter sprošča toksine, zaradi česar je pomemben zaveznik lepote.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395