Zadovoljna.si
Rihanna na snemanju spota You Da One

Novice

Rihanna v vlogi producentke

S.O.
27. 01. 2012 12.37
0

23-letna pevka z Barbadosa se bo to pomlad preizkusila v vlogi producentke. Rihanna bo v sodelovanju z britansko televizijsko hišo Sky Living pomagala soustvarjati resničnostni šov, v katerem se bodo predstavili še neuveljavljeni modni oblikovalci, ki bodo postavljeni pred različne izzive, njihovi naročniki pa bodo znana imena iz sveta šovbiznisa.

Rihanna na snemanju spota You Da One
Rihanna na snemanju spota You Da One FOTO: Twitter

Rihanna je zaplula v televizijske vode, kljub svoji razpoznavnosti in veliki ljubezni do mode pa bo resničnostni šov spremljala zgolj iz ozadja. Na mestu voditeljice in povezovalke si je zaželela pevsko kolegico iz skupine Girls Aloud Nicolo Roberts. Britanska televizijska hiša Sky Living je novico o sodelovanju s 23-letno pevko že potrdila, v veselje pa jim je predvsem, da bo sodelovala tudi pri samem pisanju scenarija in pri zaključni nagradi. Eden izmed oblikovalcev bo namreč imel priložnost oblikovati odrska oblačila, v katerih bo Rihanna nastopila na poletnem koncertu v Londonu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493