Zadovoljna.si
Nicki in Ricky

Novice

Roza šminka z dobrim namenom

S.O.
18. 11. 2011 14.31
0

Glasbenika Nicki Minaj in Ricky Martin sta nova obraza reklamne kampanje kozmetične hiše MAC. Skupaj se bosta pojavila na reklamnem materialu, ki je namenjen prodaji dveh rožnatih šmink, celoten končni izkupiček pa bo namenjen boju in iskanju zdravila za aids.

Nicki in Ricky
Nicki in Ricky FOTO:

Nicki in Ricky

Fotografije nove reklamne kampanje kozmetične hiše MAC so bile posnete julija v Miamiju, kjer se je za fotografskim objektivom izkazal David La Chapelle, na njih pa sta v ospredju 28-letna raperka Nicki Minaj in 39-letni pevec Ricky Martin. Gre za tradicionalno zvezdniško kampanjo, ki je namenjena zbiranju denarnih sredstev za boj proti aidsu. Celoten izkupiček od prodaje – 14 ameriških dolarjev na rdečilo, bodo ob koncu prišteli znesku 224 milijonov ameriških dolarjev, ki so jih od leta 1994 pa vse do danes zbrali v dobrodelne namene. Podporniki in ljubitelji ličil bodo tako lahko izbirali med dvema odtenkoma rožnate šminke z imenom Viva Glam Nicki in Viva Glam Ricky, ki jih bo MAC na trg lansiral februarja prihodnje leto.

Zvezdniki za dober namen

Obraz kampanje Viva Glam tako zaenkrat ostaja pevka Lady Gaga, v preteklosti pa so se projekta lotili še mnogi zvezdniki, kot so Cyndi Lauper, Naomi Campbell, Missy Elliott, Mary J Blige, Christina Aguilera in Fergie.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493