Zadovoljna.si
Vendula Kroupova rada pozira razgaljena.

Novice

S FB umaknili njene fotografije. Poglejte, zakaj

Z.K.
22. 10. 2011 09.28
1

Vendula Kroupova je članica češke Komunistične stranke in čeprav je političarka, rada pokaže svoje razgaljeno telo. 24-letnici, ki bi za glasove volivcev naredila vse, so v medijih dali vzdevek 'Rdeča Vendula'... Na Facebooku je objavila svoje razgaljene fotografije in pritegnila veliko pozornosti, čeprav ima kar nekaj podpornikov, pa so posnetke umaknili.

Vendula Kroupova rada pozira razgaljena.
Vendula Kroupova rada pozira razgaljena.FOTO: Facebook

Čehinja Vendula Kroupova je političarka, ki pa se za razliko od svojih kolegic po svetu rada razgali pred fotoaparatom. Nekateri hudomušno pripominjajo, da je zaradi 24-letne gospodične celo hladna vojna nekoliko manj hladna. Vendula, ki je članica mestnega sveta v Jindrichuvu Hradecu, se ne sramuje svojih oblin. Še več, prav rada jih pokaže širši javnosti. Na svojem Facebook profilu je objavila razgaljene fotografije, na katerih pozira ob jezeru z ribiško palico, na travniku, s svojim psom, leži na skali. Opozorila strankarskih veljakov ji ne pridejo do živega, saj so fotografije, kot sama pravi, delo profesionalnega fotografa in niso niti najmanj neokusne.

Župan jo podpira

"Prepričana sem, da posnetki niso nikogar užalili. Če pa kdo misli drugače, mu ni treba na volitvah glasovati zame. Mlada sem in mislim, da imam kaj pokazati," je izjavila Vendula za češke medije. Župan mesta, kjer je mlada političarka mestna svetnica, njeno početje podpira. Pravi, da je na inovativen način preusmerila pozornost nase. "Z umetniškega vidika so fotografije zelo zanimive, s političnega pa inovativne. Osebno nimam nič proti tem posnetkom," je izjavil župan Stanislav Mrkva. Kljub številnim podpornikom so gole fotografije mlade političarke vendarle umaknili s Facebooka.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493