Zadovoljna.si
Prvi mož Francije je zelo romantičen.

Novice

Sarkozy jo je očaral s poznavanjem rož

STA/ Z.C.
26. 09. 2011 09.00
0

Soproga francoskega predsednika Carla Bruni je razkrila, da jo je Nicolas Sarkozy očaral s svojim neverjetnim poznavanjem rož ter da v redkih trenutkih v dvoje živita zelo mirno življenje. "Pozna latinska imena vseh rož," je povedala Carla Bruni v pogovoru za radijsko oddajo Newshour, ki bo objavljen v torek.

Prvi mož Francije je zelo romantičen.
Prvi mož Francije je zelo romantičen.FOTO: Reuters

"Resnično me je prevzel. Hodila sva po vrtovih Elizejske palače, pripovedoval mi je podrobnosti o tulipanih in vrtnicah in pomislila sem: Moram se poročiti s tem moškim, predsednik je in ob tem ve vse o rožah, to je neverjetno!" je priznala Carla Bruni. Prva dama Francije, ki konec oktobra pričakuje otroka, a o tem ne govori rada, je novinarki Christine Ockrent zaupala, da o nosečnosti ne govori, ker je vraževerna in ker "to ni zanimivo za Francoze". Povedala je še, da je zakon s predsednikom "zelo rock and roll" za oba, da pa si zaradi zelo stresnega urnika njenega moža prizadevata za "mirne in sproščujoče" redke trenutke, ko sta sama. 43-letna Brunijeva, ki je bila dolgo znana po svojih levo usmerjenih prepričanjih, je sicer povzročila nemalo presenečenja, ko se je poročila z bolj konservativnim Sarkozyjem. Kot je še dejala v pogovoru za BBC, pa je njen soprog po ameriških merilih "skoraj levičarski demokrat".
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493