Zadovoljna.si
Dobila je svoj košček na Pločniku slavnih.

Novice

Scarlett Johansson dobila svojo zvezdo

STA
04. 05. 2012 10.00
0

Ameriška igralka Scarlett Johansson je v četrtek dobila svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih (Walk of Fame). Kot je ob tem dejala zvezdnica filma Izgubljeno v prevodu, ni pričakovala takšnega priznanja. Dejala je, da je najsrečnejša oseba na svetu. Na slovesnosti ji je družbo delal soigralec iz filma Maščevalci Jeremy Rener.

Dobila je svoj košček na Pločniku slavnih.
Dobila je svoj košček na Pločniku slavnih.FOTO: Reuters

Johanssonova je na velikem platnu prvič zaigrala pri 12 letih ob boku Roberta Redforda v filmu Šepetalec konjem (1998). Kmalu je postala ena izmed hollywoodskih igralk z "A seznama", zaigrala v več filmih Woodyja Allena in drugih hollywoodskih uspešnicah.
Kot poroča britanski Daily Mail, naj bi 27-letnica znova zaigrala na Broadwayju v eni najbolj znanih filmskih vlog Elizabeth Taylor – v vlogi Maggie iz drame Tennesseeja Williamsa Mačka na vroči pločevinasti strehi.

Dobitnica številnih nagrad

Johanssonova je poleg zvezde prejela štiri nominacije za zlati globus in nagrado tony za vlogo v broadwajski produkciji drame Pogled z mostu Arthurja Millerja.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493