Zadovoljna.si
Nevaren 'bikini bridge' - 4

Novice

Po svetu razsaja 'mon pubis'!

J.V.
19. 02. 2015 07.57
47

Najprej je prišel tako imenovani 'bikini most' in osvojil ženske po celem svetu, ki si na plaži želijo izgledati popolno. Temu je nato sledil 'thigh gap', ki je označeval razmak med nogami, oba pa je sedaj zamenjal 'mon pubis', maščobna blazinica nad žensko sramnico ter še en del telesa, nad katerim se ženske pritožujejo in ga želijo spremeniti.

Nevaren 'bikini bridge' - 4
Nevaren 'bikini bridge' - 4FOTO: Facebook

Splošna javnost se nad početjem žensk, ki so v želji po tem, da bodo na plaži naravnost blestele, pripravljene celo dneve in tedne stradati, zgraža, medtem ko moška publika razgaljena in izklesana mlada telesa odkrito občuduje. No, pa smo spet tam ... v začaranem krogu!

In zato ni prav nič čudno, da se je pojavil nov trend, ki od žensk na plaži znova zahteva popoln videz. 'Mon pubis' ali po naše 'Venerin griček' je del telesa, ki se nahaja med robom spodnjih hlačk in velike sramne ustnice ter na katerega do sedaj verjetno ni bila pozorna skoraj nobena ženska na svetu. To se je spremenilo v trenutku, ko je na prodajne police prišla revija Sports Illustrated z manekenko Hannah Davis na njej.

'Mon pubis' je v trenutku postal najbolj vroča tema na Twitterju in številnih forumih. Obstajajo celo kozmetični postopki, s katerimi lahko ta del telesa polepšate. Tako imenovana 'monsplastika' je medicinski postopek, ki zmanjša in utrdi 'Venerin griček'. Na njegovo velikost vplivajo povečanje telesne teže, nosečnost in staranje.

Spomnimo, še nedolgo nazaj je bil v središču pozornosti 'bikini most' (bikini bridge), ki označuje prostor med bikini predelom in spodnjim delom trebuha, med katerim se naredita posebni vdolbini, ko ležite na hrbtu. Takšno pozo obožujejo dekleta na plaži, saj lahko v njej nemoteno opazujejo svoje do potankosti izklesano telo. Nad rezultati so tako navdušene, da se v takšni pozi rade fotografirajo, svoje vroče posnetke pa nato delijo s prijatelji prek spleta. Temu je nato sledil 'razmak med nogami' (thigh gap), ki je narekoval, da morajo biti ženske tako vitke, da se njihova stegna ne dotikajo, ampak je med njimi luknja.
 

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387