Zadovoljna.si
Dobile so novo ponudbo.

Novice

Razgaljene Italijanke so povabili v hišo BB

Z.C.
24. 09. 2011 11.12
1

Na predizborih Miss Italia 2011 so organizatorji zaradi strogih pravil iz tekmovanja izključili tri mlade lepotice. Vzrok? Dekleta so se slekla pred fotografskim aparatom, njihove razgaljene fotografije pa so se pojavile na internetu. V medijih se je zaradi odločitve organizatorja razvila polemika, dekleta pa, kot vse kaže, ne bodo neopaženo izginila z medijske scene, saj so jih avtorji italijanskega Big Brotherja povabili k sodelovanju. V hiši se bodo namreč lahko slačile po mili volji, ugotavljajo italijanski mediji, ki že napovedujejo, da se letos obeta "vroč" BB.

Dobile so novo ponudbo.
Dobile so novo ponudbo.FOTO:

Raffaella Modugno, Alice Bellotto in Tiziana Piergianni so tri italijanske lepotice, ki so jih organizatorji tekmovanja Miss Italia 2011 izključili zaradi razgaljenih fotografij. A vse kaže, da dekleta s tem ne bodo končala svoje medijske kariere, saj jih je takoj kontaktirala ekipa, ki v Italiji pripravlja novo izdajo resničnostnega šova Big Brother. Tri lepotice naj bi tako postale prve stanovalke najbolj opazovane hiše, saj imajo po mnenju avtorjev šova vse potrebne atribute za sodelovanje v njem. Dekleta so precej zaznamovala predizbore za najlepšo Italijanko, še posebej Alice Bellotto, ki je zavrnila povabilo za sodelovanje v oddaji na nacionalni televiziji, v kateri so govorili o njeni izključitvi. "Nisem sprejela povabila zato, ker nisem želela s svojo prisotnostjo povečati gledanosti oddaje, potem ko so me izključili iz tekmovanja," je povedala Alice. Raffaella in Tiziana sta sicer povabilo sprejeli, a zgolj zato, da sta lahko na glas povedali, kako neumen je člen pravilnika, zaradi katerega so izgubile vse možnosti, da bi se potegovale za naziv najlepše Italijanke.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493